Contact

KVLO GLB-nieuwsbrief

De KVLO-nieuwsbrief 'Goed leren bewegen' wordt vrijwel wekelijks naar alle geïnteresseerden gestuurd. Hierin staan de laatste berichten en toevoegingen op de site en de laatst bijgewerkte kalender voor scholing en evenementen.

  • Leden krijgen deze automatisch (tenzij ze zich afmelden). Als je opnieuw de GLB-nieuwsbrief wil ontvangen kun je dat via deze mail-link aanvragen.
  • Niet-leden kunnen zich hier aanmelden.
  • Afmelden voor de GLB-nieuwsbrief (leden en niet-leden) kan via deze link!
  • Doorgeven van een wijziging van je mailadres voor de nieuwsbrief kan via deze link of met een bericht naar webredactie@kvlo.nl
  • Een overzicht van de verstuurde nieuwsbrieven (met ernaast het aantal ontvangers) is hier te vinden.
Je mailadres aanpassen voor de ledenadministratie kan via mijnkvlo (boven inloggen) of met het contactformulier.

Goed leren bewegen-nieuwsbrief niet ontvangen?
Vrijwel iedere week versturen we zo’n 12000 nieuwsbrieven. Een mooie service waarmee we jullie goed op de hoogte kunnen houden. Het e-mailverkeer wordt echter steeds meer afgeregeld door spamfilters. Dat kan door je eigen mailprogramma gebeuren maar ook door je provider of door de ICT-mijnheer op je school. In het eerste geval kun je nog zelf aangeven dat het een favoriet/geen reclame is. Bij de laatste twee wordt dat wat lastiger. En als een bepaald mailadres/onderwerp van een bericht eenmaal als spam genoteerd staat, ontvang je het nooit meer.

Op deze pagina kun je altijd de laatste versie van de Goed leren bewegen-nieuwsbrief van de KVLO vinden, maar ook via Twitter/Facebook posten we als er een nieuwe versie uit is.
Als je het toch liever in je mailbox ontvangt, kun je ook een alternatief mailadres naar leden@kvlo.nl sturen met als onderwerp: nieuw mailadres voor de nieuwsbrief. Markeer de GLB-nieuwsbrief dan ook als VIP/favoriet.

webredactie@kvlo.nl
Aankomende activiteiten
01
nov
Landelijke studiedag...
Agendapunt bekijken
01
nov
Basiscursus MRT deel A
Agendapunt bekijken
01
nov
Werkbijeenkomst PTA voor LO in de...
Agendapunt bekijken
Oktober 2017
1
2
3
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...