Contact

Routebeschrijving

Zinzendorflaan 9 3703 CE Zeist is te bereiken..


A. Met het openbaar vervoer

Vanaf  NS-station Driebergen/Zeist:
Bus 50 richting Utrecht, uitstappen bij halte Het Rond/1e Dorpsstraat, (Zeist), 7 minuten lopen
Bus 51 richting Utrecht Centraal, uitstappen bij halte Het Rond/1e Dorpsstraat, 7 minuten lopen
Bus 74 richting Vianen uitstappen halte Griffensteijnselaan (Zeist), 2 minuten lopen 

Vanaf NS-station Utrecht Centraal:
Bus 50 richting Wageningen, uitstappen bij halte Het Rond, (Zeist), 7 minuten lopen
Bus 51 richting Driebergen-Rijsenburg, uitstappen bij halte Het Rond, (Zeist), 7 minuten lopen
Bus 74 richting Zeist, uitstappen Griffensteijnselaan (Zeist), 2 minuten lopen
 

B. Met eigen vervoer

Vanuit A28 Zwolle-Amersfoort-Utrecht
Afslag 3 - Den Dolder/Zeist. Aan het einde van de afrit richting Zeist (N238). Na 0,9 km rechtsaf op de Zandbergenlaan (N238) richting Zeist. Na 400 meter rechtdoor de Krakelingweg op. Neem na 0,5 km de tweede afslag op de rotonde (vervolg Krakelingweg). Neem na 1,5 km de eerste afslag op de rotonde richting Zeist (Woudenbergseweg). Deze weg helemaal uitrijden tot in Zeist. Op t-splitsing rechtsaf richting Utrecht de 2e Dorpsstraat in, deze gaat over in de 1e Dorpsstraat. Aan het einde van de 1e Dorpsstraat (aan uw rechterhand een kerk) links aanhouden in de richting Bunnik. Vervolgens de eerste weg naar rechts richting Bunnik (Waterige Weg) aanhouden. Eerste weg naar rechts. Dit is de Zinzendorflaan, waar halverwege aan de linkerkant de witte villa van de KVLO is gelegen. Er is parkeergelegenheid op het terrein van de KVLO. De inrit van de parkeerplaats bevindt zich tussen de huisnummers 5a en 7 aan de Zinzendorflaan.

Vanuit A12 Arnhem-Utrecht
Afslag 20 - Driebergen Zeist. Aan het einde van de afrit, bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Zeist, NS Station Driebergen-Zeist. U rijdt nu op de Driebergseweg. Over het spoor de weg vervolgen tot in de bebouwde kom van Zeist. U rijdt rechtdoor de 2e Dorpsstraat in, deze gaat over in de 1e Dorpsstraat. Aan het einde van de 1e Dorpsstraat (aan uw rechterhand een kerk) links aanhouden in de richting Bunnik. Vervolgens de eerste weg naar rechts richting Bunnik (Waterige Weg) aanhouden. Eerste weg naar rechts. Dit is de Zinzendorflaan, waar halverwege aan de linkerkant de witte villa van de KVLO is gelegen. Er is parkeergelegenheid op het terrein van de KVLO. De inrit van de parkeerplaats bevindt zich tussen de huisnummers 5a en 7 aan de Zinzendorflaan.

Vanuit A27 Breda-Tilburg-Den Bosch richting Utrecht.
Bij Knooppunt Lunetten A12 richting Arnhem volgen. Afslag 20 - Driebergen Zeist. Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf richting Zeist, onder het viaduct door, de Driebergseweg op. Over het spoor de weg vervolgen tot in de bebouwde kom van Zeist. U rijdt rechtdoor de 2e Dorpsstraat in, deze gaat over in de 1e Dorpsstraat. Aan het einde van de 1e Dorpsstraat (aan uw rechterhand een kerk) links aanhouden in de richting Bunnik. Vervolgens de eerste weg naar rechts richting Bunnik (Waterige Weg) aanhouden. Eerste weg naar rechts. Dit is de Zinzendorflaan, waar halverwege aan de linkerkant de witte villa van de KVLO is gelegen. Er is parkeergelegenheid op het terrein van de KVLO. De inrit van de parkeerplaats bevindt zich tussen de huisnummers 5a en 7 aan de Zinzendorflaan.

 

Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...