Kaderbijeenkomst op 28 september

Terug
'Afdelingen aan het roer! Anders mag; pak je ruimte!'

We zijn trots op de verschillende KVLO afdelingen. Ze zetten zich lokaal/regionaal/provinciaal in voor beter leren bewegen en verzetten goed werk. De afdelingen zorgen daarnaast ook voor direct contact en binding tussen de KVLO leden
Naam aanbieder
KVLO
Datum
28 september 2018
Locatie
Woudschoten

Vooral de scholing en activiteiten die de afdelingen organiseren lopen goed. Maar wat kan een afdeling nog meer doen/ anders dan anders doen? Afgelopen kaderdag op 28 september (bijeenkomst voor bestuursleden van de afdelingen) stond in het teken van..

Anders mag; pak je ruimte!

Na een kort welkom door directeur Cees Klaassen gaf onderwijsadviseur Marja Nieuwenhuis een inleiding op het middagprogramma.

Rob van Rooijen (voorzitter afdeling Rijk van Nijmegen/onderste foto 3e van rechts/achter) heeft verteld over een regeling rondom subsidieverstrekking voor goede initiatieven van leden van de afdeling Rijk van Nijmegen. Aanwezige andere afdelingen hebben met interesse geluisterd en een deel van de afdelingen zal hier ook zelf mee aan de slag gaan. Meer informatie over de subsidieregeling van Rijk van Nijmegen volgt z.s.m. op deze pagina. Wil je op de hoogte gehouden worden? Mail dan naar corry.dijkstra@kvlo.nl

Op basis van dit inspirerende voorbeeld hebben de aanwezigen gebrainstormd, geclusterd, en gediscussieerd over veel verschillende soorten activiteiten die een afdeling (naast het organiseren van scholing) ook kan doen.
 

De resultaten van de brainstorm zijn hier te vinden. Op elke flip over staan losse activiteiten genoemd die vervolgens geclusterd zijn binnen een specifiek thema.

   
 
   
 
 
Inzoomen control/command+

Vier thema’s zijn bediscussieerd en (deels) uitgewerkt...
De aanwezigen hebben in een persoonlijk notitieboek actiepunten opgeschreven voor de afdelingsbesturen en contactgegevens uitgewisseld. Veel afdelingsbestuurders hebben nieuwe ideeën opgedaan.

Het tweede deel van de middag hebben we op het sportterrein van de KNVB Campus (wat een mooi gras!!) een praktijk workshop van onderwijsadviseur Eric Swinkels gevolgd. Met veel enthousiasme heeft hij ons in razend tempo de basis van DiskGolf en Kanjam bijgebracht. Aan het eind van de workshop heeft de beste Kanjammer te weten Patricia van Alst (bestuurslid afdeling Oost-Brabant) een setje Kanjams gewonnen om op school te gebruiken.
 
Patricia en Eric

Terug bij Woudschoten hebben we onder het genot van een heerlijk buffet een kort verslag gekregen van de verschillende discussietafels van het middagprogramma. Natuurlijk was er tijdens het eten ook volop ruimte om uit te wisselen en te netwerken met andere afdelingen of om met het bestuur van de eigen afdeling even te genieten van een welverdiende maaltijd.  

Wil je meer informatie over je eigen afdeling? Kijk dan hier! Heb je interesse om zelf actief te worden binnen je afdeling, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Zoek contact met je afdeling of met het KVLO-bureau.

 

Download
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
24
jun
Papendaldagen 2019
Agendapunt bekijken
28
jun
Cursus van Mikken naar Golf op...
Agendapunt bekijken
29
jun
Bewegen met het Jonge Kind -...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...