Evenementen

KVLO Golf Trophy 2020

Speciaal voor alle golfende leden van de KVLO, die het leuk vinden om eens met (afdelings)collega's te golfen, organiseren wij met een aantal vrijwilligers jaarlijks de wedstrijd om de “KVLO Golf Trophy". De wedstrijd wordt dit jaar gespeeld op de “G&CC Liemeer” in Nieuwveen. Deze centraal in het Groene Hart gelegen baan met een “in-land links” karakter staat op de toonaangevende site www.leadingcourses.com in de top 5 banen van Zuid-Holland! Titelverdediger is Adriaan van der Sijs van de afdeling de Noorder.

Datum: zaterdag 30 mei 2020. Wij nodigen alle golfende leden van de KVLO, die minimaal in het bezit zijn van handicap 54/ GVB uit om hieraan deel te nemen.

Er wordt gespeeld met handicapverrekening (stableford wedstrijd) dus iedereen heeft gelijke kansen. Ook al ben je nog niet zo ervaren, je hoeft niet te schromen om je in te schrijven. Speciaal voor de lage handicappers is er nog een extra prijs voor de beste bruto score.

Heel belangrijk is natuurlijk de jaarlijkse strijd om "afdelingsbokaal".  Dit is een speciale prijs voor KVLO afdeling die gezamenlijk de beste prestatie levert. De afdeling “Haarlem” is titelverdediger! Er moeten minimaal twee leden van een afdeling deelnemen om in aanmerking te komen voor deze bokaal. Dus een extra prikkel om samen met een collega in te schrijven!

 

Het inschrijfgeld bedraagt €55,- p.p. (greenfee, ontvangst, prijzen). Deelname aan het diner (plateservice) is optioneel en kost €14,50.

 

Inschrijven kan tot 20 mei via deze link!

 

Programma

Vanaf 11.00 uur ontvangst met koffie/thee + wat lekkers

11.50 uur start 1e flight

17.00 uur einde wedstrijd

17.00- 18.00 uur borrel en prijsuitreiking

18.00 uur diner (optioneel)


Contactpersoon: Ton Winkels
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...