Evenementen

Sportiefste VO-School

De..
 

                 en                               

presenteren de...

Verkiezing Sportiefste School van Nederland afgelast
Afgelopen week waren we nog vol vertrouwen over het doorgaan van de verkiezing Sportiefste V(S)O-school van Nederland. Echter, de situatie rond het Coronavirus is gisteren een nieuwe fase ingegaan met nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM en het Kabinet.  Na uitgebreid overleg menen we er goed aan te doen de verkiezing niet door te laten gaan op 15 april. We beraden ons in overleg met onze partners op een goed moment om de verkiezing op een ander moment te organiseren. Ook de geplande audits zullen we op een later moment door laten gaan.

----------------------------------
De genomineerde scholen voor de verkiezing ‘Sportiefste VO-school van Nederland’ zijn bekend!

Iedere twee jaar organiseert de KVLO samen met NOC*NSF de verkiezing Sportiefste VO-school van Nederland. Doel van deze verkiezing is het waarderen van scholen en secties die een buitengewoon goed of innovatief aanbod bewegen en sport hebben voor hun school. Bovendien geven we deze scholen graag een podium om andere scholen te inspireren.
Uit alle inzendingen zijn onderstaande scholen genomineerd voor de finale:

1.         ‘t Atrium - Amersfoort
2.         Calandlyceum - Amsterdam
3.         Montessori College - Nijmegen
4.         De winnaar vanuit de Haagse voorverkiezing

Het traject tot aan de finale
Scholen konden zich tot 1 februari in via het aanmeldingsformulier.
De nominatiecommissie heeft alle aanmeldingen bekeken en vergeleken. Dit is meestal geen eenvoudige klus. Op 11 februari heeft de nominatiecommissie bekend gemaakt welke vier scholen worden uitgenodigd om met een groep van 32 leerlingen naar de landelijke finaledag te komen.
Aan iedere genomineerde school zal één van de juryleden een audit/bezoek brengen om een brede indruk te krijgen van de praktijk van de school.

Finale
De genomineerden strijden op 15 april 2020 tijdens de finale op het Sportcampus Zuiderpark in Den Haag om de felbegeerde titel ‘Sportiefste VO-school van Nederland 2020’. Tijdens deze dag worden de directie, een vakdocent LO en een leerling bevraagd door de deskundige jury over het beweeg- en sportaanbod van de school. Ondertussen krijgen de leerlingen een aantal aantrekkelijke clinics aangeboden. Deze dag wordt in nauwe samenwerking met de Haagse sportopleidingen en de gemeente Den Haag georganiseerd.

Prijzen
Naast de titel ontvangt de winnaar €4500,-. Ook de andere genomineerden gaan niet met lege handen naar huis. Ook dit jaar stellen Bosan, Janssen en Fritsen en Nijha waardecheques beschikbaar.
Tijdens de finaledag laten de leerlingen van de school ook een podiumpresentatie zien. De school die van het publiek de meeste stemmen krijgt voor hun podiumpresentatie ontvangt een waardecheque van de AirTrack Factory.

De winnaars tot nu toe!


De AfterMovie 2018 met hoogtepunten..
 
 

Bekijk ook..
Genomineerden Sportiefste VSO-school van Nederland 2020!
Alle info hierover staat op deze pagina!

   
                                  

                
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
02
apr
TwentedagenAfgelast
Agendapunt bekijken
07
apr
ALV + beoordelen, hoe dan?
Agendapunt bekijken
08
apr
Studiedag MRT, speciaal en...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...