Evenementen

Verkiezing Sportiefste VO-School

 


van Nederland is een initiatief van de KVLO in samenwerking met NOC*NSF.


Christelijk Lyceum Veenendaal de Sportiefste VO-school van Nederland 2018


Sportiefste VO-school
Op dezelfde dag werd de verkiezing ‘Sportiefste VO-school van Nederland’ georganiseerd. Het Christelijke Lyceum Veenendaal mag zich de “Sportiefste VO-school van Nederland” noemen. Vier middelbare scholen waren uit alle inzendingen vanuit het hele land genomineerd voor de finale van de verkiezing in Nijmegen. De jury wees het Christelijk Lyceum Veenendaal uiteindelijk als winnaar aan. De school won hiermee een waardecheque t.w.v. €3000,-. De andere drie genomineerde scholen ontvingen ieder een waardecheque van €1500,-. De cheques zijn beschikbaar gesteld door de firma’s Bosan, Janssen-Fritsen en Nijha.
 

Juryrapport
Het Christelijk Lyceum Veenendaal beheerst de kunst alle leerlingen te verleiden een leven lang te bewegen. De vaksectie bewegingsonderwijs is zeer ondernemend en benut ruimschoots de mogelijkheden die geboden worden voor samenwerking binnen de school maar ook met de omgeving. Volgens de jury van het VO is het CLV de terechte winnaar, maar zelf zeggen ze: “de reis naar de sportiefste school is belangrijker dan de finish halen!”
 
Prijs beste podiumpresentatie
De prijs voor de beste podiumpresentatie is gewonnen door het Roelof van Echten College uit Hoogeveen. De school ontving een waardecheque van €500,- beschikbaar gesteld door Intergift. Daarnaast kregen ze een cheque van €250,- van de KVLO voor een heel bijzonder optreden (zie de AfterMovie hieronder en de link naar de video's van de podiumpresentaties)
 
 
Alle deelnemers kregen een gezonde lunch aangeboden, verzorgd door cateringopmaat.nl

De video's van de volledige podiumpresentaties VO zijn hier te zien>>
De foto's (van Hans Dijkhoff) hier>>

Wat maakt de genomineerde scholen uniek?
De AfterMovie met hoogtepunten..
 
 

Bekijk ook..
Sportiefste VSO-school van Nederland 2018!
Alle info hierover staat op deze pagina!

 

                   

 
                       
 

                

 

 

Video Caland
Video Roelof van Echten
Video Montessori College
Video Christelijk Lyceum Veenendaal
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...