Evenementen

Sportiefste VSO-school

 

 
De Aventurijn Almere is de Sportiefste VSO-school

De Aventurijn uit Almere mag zich als eerste de “Sportiefste VSO-school van Nederland” noemen. Drie VSO-scholen waren uit alle inzendingen vanuit het hele land genomineerd voor de finale van de verkiezing in Nijmegen. De jury wees de Aventurijn uiteindelijk als winnaar aan. De school won hiermee een watersport-tweedaagse bij het Robinson Crusoë Eiland t.w.v. €2500,-. Deze prijs wordt aangeboden door Menzis. Daarnaast verzorgt Transvision b.v. het vervoer naar dit uitje. Bosan, Nijha en Janssen-Fritsen bieden de winnaar bovendien een waardecheque van €500,- aan. De andere twee genomineerde scholen ontvingen ieder een waardecheque van €1500,-, eveneens beschikbaar gesteld door bovengenoemde toestelfirma’s.
 
Deze verkiezing werd voor het eerst georganiseerd door de KVLO (de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding) en NOC*NSF, in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen (Academie voor Lichamelijke Opvoeding), Special Heroes, Uniek Sporten en de gemeente Nijmegen.
 

Juryrapport
De jury van het VSO is onder de indruk van de manier waarop het kind centraal gesteld wordt bij de Aventurijn. Alle kinderen bewegen op hun eigen niveau. Er staat een professioneel team met een duidelijke visie, dat alle vertrouwen krijgt van de schoolleiding en dat ook waar maakt.

 
Prijs beste podiumpresentatie
De prijs voor de beste podiumpresentatie (VSO) is gewonnen door VSO Impuls uit Tegelen. Ze ontvingen een waardecheque van €500,- beschikbaar gesteld door Intergift. Daarnaast ontving de school een cheque van €250,- van de KVLO voor hun spetterende optreden. (zie de AfterMovie hieronder en de link naar de video's van de podiumpresentaties)
 


Alle deelnemers kregen een gezonde lunch aangeboden, verzorgd door cateringopmaat.nl

De video's van de volledige podiumpresentaties VSO zijn hier te zien>>
De foto's (van Hans Dijkhoff) hier>>

Wat maakt de genomineerde scholen uniek?


De AfterMovie met hoogtepunten..
 
 
 

Video Impuls
Video Aventurijn
Video Kristallis
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...