Privacyverklaring en disclaimer

Privacyverklaring KVLO

Dit is de privacyverklaring van de KVLO inzake de website kvlo.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door de KVLO.

De KVLO respecteert de privacy van alle leden en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van de KVLO. U dient zich ervan bewust te zijn dat de KVLO niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, die via een link op onze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens de privacy statement en disclaimer van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

Wanneer u zich aanmeldt als lid van de KVLO, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in onze ledenadministratie en gebruikt om onze diensten aan u te kunnen leveren.

Uw persoonsgegevens worden in beginsel alleen gebruikt door de KVLO en haar afdelingen. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak of als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en de KVLO.

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien of te veranderen. In dat geval kunt u inloggen op mijnkvlo.nl of contact opnemen met de ledenadministratie.

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van de KVLO. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
 

Disclaimer

De KVLO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit informatie op deze website. Evenmin kan de KVLO aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik, het onvermogen tot gebruik of de resultaten van het gebruik van informatie op deze site.

Alle informatie, voorbeelden en suggesties op deze site zijn samengesteld en geschreven met uiterste zorgvuldigheid. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle ingevoerde informatie juist is.

De KVLO is niet aansprakelijk voor de inhoud van door bezoekers geplaatste reacties. Reacties en/of ingezonden artikelen worden enkel op risico van de schrijver geplaatst. De KVLO kan niet instaan noch aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de reacties.

Standpunten in geplaatste reacties zijn niet noodzakelijkerwijze de standpunten van de KVLO. De redactie behoudt zich het recht voor artikelen en/of reacties zonder voorafgaande opgave van reden te verwijderen.

KVLO, 1 september 2015
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
31
mrt
Studieavond‘Dynamische...
Agendapunt bekijken
02
apr
TwentedagenAfgelast
Agendapunt bekijken
07
apr
ALV + beoordelen, hoe dan?
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...