Skip Navigation LinksBijeenkomst

KVLOKalenderBijeenkomst
052a79c5-3bd1-49fd-9901-a4fd229157bb

Studiedag Alles in Beweging | voor PO & VO!

Locatie
Amersfoort
Datum
24 Mei 2023
Tijd
09:00  - 17:00  uur

Op woensdag 24 mei 2023 organiseren we de 13e editie van de studiedag Alles in Beweging in Amersfoort. Er komen jaarlijks 400 vakprofessionals naar deze goed gewaardeerde landelijke studiedag. Ben jij er ook bij?
 
Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie!
 
Er worden 38 verschillende workshops aangeboden. 
De workshops zijn geschikt voor vakleerkrachten PO, docenten LO uit het VO, combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches.
 
Het thema van de studiedag is Breed Motorisch Ontwikkelen & Urban Sports 
Breed Motorisch Ontwikkelen wordt tegenwoordig binnen sport- en bewegingsonderwijs breed omarmd. Tijd voor een kritische analyse.
 
?  Breed Motorisch Ontwikkelen is een modern thema binnen bewegingsonderwijs en sport, waarom?
?  Het bewegingsonderwijs is van oorsprong gericht op een  brede ontwikkeling, veel breder dan binnen sport. Toch is er winst te halen. Door minder sport-gericht denken en handelen?
?  Waar liggen onze valkuilen? Waar zit ons ‘oude denken’? Liggen onze arrangementen, beweegvoorstellen, feedback, beoordeling en rapportage in lijn met elkaar?
?  Welke theorieën liggen achter BMO en hoe worden die vertaald naar de praktijk?
?  Hoe het verband met buitenspelen en Urban Sports eruit?
 
Keynote door Frans Bosch!
We zijn zeer verheugd met de opening van de dag en een masterclass door Frans Bosch. Frans is een wereldwijde autoriteit op het gebied van motorisch leren en de efficiëntie van trainingen. Hij werkte in de afgelopen jaren  met het English Institute of Sport, Wales National Team Rugby de British & Irish Lions, Japan National Team Rugby, England cricket, West Ham United football en clubs in de NBA, MLB en NFL. 
   
Graag tot 24 mei! 

Team Alles in Beweging