Kennisbank

Jan Luiting Fonds

Lezen over sport en bewegen

 

Jan Luiting Fonds

Het brede assortiment van het Jan Luiting Fonds

Het Jan Luiting Fonds is het studie- en publicatiefonds van de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding (KVLO). Onder de vlag van dit fonds verschijnen al decennialang publicaties over tal van onderwerpen binnen het brede thema sport en bewegen. Deze website biedt u een overzicht van het brede assortiment.

Leraren lichamelijke opvoeding zijn een belangrijke doelgroep van het Jan Luiting Fonds. Vrijwel allemaal komen ze op enig moment in hun loopbaan wel met een publicatie van het Jan Luiting Fonds in aanraking. Ook andere professionals die zich bezighouden met lichaamsbeweging, kunnen echter hun voordeel doen met de informatieve publicaties van het Fonds. De publicaties bestrijken immers een breed scala aan onderwerpen en zijn allemaal geschreven door deskundige auteurs. Ze zijn bovendien uiterst toegankelijk, praktijkgericht waar mogelijk en voorzien van achtergrondinformatie waar nodig.


Met plezier, onderbouwd en eigentijds
Zo dragen de publicaties van het Jan Luiting Fonds eraan bij dat ook u, als professional op het gebied van sport en bewegen, met plezier, goed onderbouwd en op eigentijdse wijze invulling kunt geven aan uw waardevolle vak. Opdat leerlingen en anderen die u op sportief gebied begeleidt, aangenaam, gezond en veilig van sport en bewegen kunnen genieten.

 

Naar de website van het Jan Luiting Fonds>>

Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...