Zoeken op trefwoord, titel of auteur Auteur Filters
Zoeken

Kennisbank

Of je nu wilt beschikken over de nieuwste praktijktrends in het bewegingsonderwijs, de laatste onderzoeksgegevens, informatie over je collectieve arbeidsvoorwaarden of huisvesting. Of als student informatie zoekt over je vak voor je stage en/of afstudeeropdracht. De Kennisbank van de KVLO biedt een schat aan vakinhoudelijke informatie, praktijkartikelen, juridische, onderwijs- en beleidsinformatie en onderzoeksrapporten.  

De Kennisbank biedt, in samenwerking met het Mulier Instituut, Kenniscentrum Sport&Bewegen, Vereniging Sport en Gemeenten en Nationale Raad Zwemveiligheid een uitgebreide verzameling van wetenschappelijke en beleidspublicaties over sport en bewegen.

Raadpleeg de gezamenlijke Kennisbank Sport en Bewegen van KVLO, Mulier Instituut en Kenniscentrum Sport&Bewegen via de zoekvensters (geen filters aanvinken) of zoek met een filter of een rubriek alleen in de KVLO-publicaties (filters en rubrieken zijn niet altijd combineerbaar).
 
Bij de geselecteerde publicaties staan de meest recente bovenaan. In de weergegeven selectie kun je doorklikken op trefwoord of auteur. Doorklikken op geselecteerde documenten levert detailinformatie per publicatie op, zoals samenvatting, PDF-link (indien aanwezig) en APA-referentie.

Uitgebreider zoeken in de Kennisbank kan op de sites van het Kenniscentrum Sport&Bewegen en het Mulier Instituut.
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...