Zoeken op trefwoord, titel of auteur Auteur
Rubrieken

Filters
Zoeken

Kennisbank

Terug
240 gevonden resultaten binnen rubriek Onderwijszaken
Qualitatieves Bewegungslernen
Arturo Hotz    (1997)
Het doel van dit boek is om de verscheidenheid van het motorisch leren te laten zien en te beschrijven. Dit boek is volledig in het Duits.
Einführung in die sportpädagogik
Ommo Grupe    Michael Krüger    (1997)
In dit boek wordt onder andere uitgelegd wat onder sportpedagogiek wordt verstaan en welke basisconcepten hierbij een rol spelen. Dit boek is volledig in het Duits. 
Pedagogies for physical education
Richard Tinning    (1997)
In deze monografie is geprobeerd om een verslag weer te geven van het leren over pedagogiek. Het heeft als doel om leraren bloot te stellen aan het discours van de pedagogiek in de lichamelijke opvoeding en probeert daardoor inzichtelijk te maken hoe pedagogiek binnen lichamelijke...
Tweede fase
(1996)
Het studiehuis vraagt om aanpassingen in de examensystematiek. Het huidige systeem met schoolonderzoeken en centrale examens past niet in alle gevallen naadloos bij de karakteristieken van de vernieuwde tweede fase. De in dit advies geformuleerde voorstellen voor een nieuwe...
Bridging the gaps between disciplines, curriculum and instruction
Ron Lidor    Eitan Eldar    Israel Harari    (1995)
De boeken (deel I en II) bevatten congresverslagen van het "AIESEP World Congress" dat van 26 tot en met 30 juni in 1995 gehouden is in Israël. Deze boeken zijn in het Engels. 
Inhalte und Themen des Schulsports
Frederik Borkenhagen    Karlheinz Scherler    (1995)
Door maatschappelijke veranderingen in de sport en de uitvinding en commercialisering van nieuwe sporten zijn voor de schoolsport een uitdaging. Eén van de vragen die in dit boek wordt gesteld en beantwoord is of de traditionele sporten in de schoolsport behouden moeten worden of dat...
Dabhar
Peter Heij    (1995)
Dit boek bevat een bundel van verhalen ter gelegenheid van het afscheid van drs. P. Meerdink als afdelingsdirecteur van de Calo. Staat ook in de 'Historische collectie van de KVLO'.
Mieux enseigner l'education physique? Pensez-y!
Claude Paré    (1995)
Stilstaan bij bewegingsonderwijs
Han Kemper    Bart Crum    Harry Stegeman    Jan Tamboer    Ludo Grégoire    Jacques van Rossum    Coco de Bruyn    (1994)
Dit is een theorieboek over het bewegingsonderwijs voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Het boek gaat in op de theoretische achtergronden van dit bewegingsonderwijs. Thema's die aan bod komen, zijn onder andere "onderwijzen van bewegen", "lichaamsbouw" en het "leren bewegen". 
Bewegungskultur und Bewegungserziehung
Stefan Grössing    Stefan Größing    (1993)
In dit boek staat de lichamelijke opvoeding centraal. Dit boek begint met een overzicht van historische ontwikkelingen ten aanzien van de beweegcultuur. Na dit overzicht wordt een nieuwe beweegcultuur geïntroduceerd door de auteur. De auteur legt hierbij de nadruk op de lichamelijke...
1 2 3 4 18 19 20 21 22 23 24
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...