Lidmaatschap

Lid worden van de KVLO

In deze (corona)tijden blijkt weer hoe hard we elkaar als beroepsgroep nodig hebben. Omdat we een bijzonder vak hebben en goed georganiseerd zijn wordt naar ons gevraagd en worden we in Den Haag gehoord. Maar ook omdat we een grote groep collega’s vertegenwoordigen (zo’n 11.000). Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan, hoe meer we voor elkaar (kunnen) krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.

Is iedereen in jouw sectie al KVLO-lid? Nee? Laat ze zich hier aanmelden!


De KVLO komt op voor de belangen van alle professionals die op school, tussen en na de lessen, in de buurt en bij de sportvereniging kinderen goed leren bewegen. Of je nu werkt als:

-          vakleerkracht lichamelijke opvoeding PO of VO
-          vakspecialist bewegingsonderwijs PO
-          combinatiefunctionaris/buurtsportcoach onderwijs en sport
-          docent aan de ALO, PABO-leergang, mbo of hbo Sport en Bewegen niveau 4 en 5

Je kunt lid worden als je minimaal één van de volgende opleidingen hebt afgerond:

-         ALO eerstegraads LO lerarenopleiding
-         De (post-initiële) PABO leergang vakbekwaamheid bewegingsonderwijs
-         MBO-SB (CIOS) niveau 4
-         HBO Sportkunde (voorheen Sport, Bewegen en Management, SBM)
-         WO Bewegingswetenschappen
 
Ga naar ons gratis studentlidmaatschap>>


Werkzaam zijn in het hbo, mbo, VO (waaronder OMO), PO dan wel bij WVOI of de Kenniscentra? Dan kun je een deel van je contributie terugkrijgen..
Als lid van de KVLO krijg je 37 tot 50% van je contributie terug als dit in je cao geregeld is. Jaarlijks ontvang je in september een bewijs van de KVLO voor dit fiscale voordeel. Dit geldt voor KVLO-leden die werkzaam zijn in het hbo, mbo, VO (waaronder OMO), PO dan wel bij WVOI of de Kenniscentra. Meer informatie>>

Voordelen lidmaatschap
Als je lid wordt, krijg je er veel voor terug. Wat? Dat kun je hieronder en op de pagina voordelen zien.

Opzeggen
Het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd voor de duur van één kalenderjaar. Opzeggen kan voor 1 december van ieder kalenderjaar. Dit kan schriftelijk naar ons postadres (zie onderaan iedere pagina) of per mail.

Wil je alleen je abonnement op (de papieren versie van) Lichamelijke Opvoeding Magazine opzeggen? Wacht dan tot het begin van het nieuwe jaar. Dan kun je dit zelf aanpassen op onze website (Mijn KVLO) of per mailformulier doorgeven. Je hebt immers voor een heel jaar betaald!

Let op: De opzegging wordt binnen twee weken schriftelijk door ons bevestigd. Heb je geen bevestiging ontvangen? Dan verzoeken we je contact met ons op te nemen.

Studentleden
Voor studentleden loopt het lidmaatschap van 1 september tot en met 31 augustus van elk kalenderjaar. Opzegging dient voor 1 juli te geschieden!
 

Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Juli 2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
30
31
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...