Nieuws

1000ste vignet Gezonde School uitgereikt

Terug
(Persbericht Gezonde School) ’t Atrium in Amersfoort heeft op donderdag 26 januari 2017 het 1000ste vignet Gezonde School ontvangen.

 Tijdens een feestelijke uitreiking overhandigde Muriёlle Springer, directeur van de VO-raad de plaquette aan Harko Boswijk, rector van ‘t Atrium. Wethouder Hans Buijtelaar overhandigde het bijbehorende themacertificaat Bewegen en sport.

Naast het vignet Gezonde School ontving ’t Atrium ook de zilveren Schoolkantine Schaal. Met deze Schaal laat de school aan ouders en leerlingen zien dat de schoolkantine gezond is ingericht. Tijdens de ochtend was er fruit voor alle leerlingen en konden zij deelnemen aan een dance clinic.
 
Over het vignet Gezonde School
Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Na het behalen van minimaal één themacertificaat mag de school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen. Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer informatie vindt u op www.gezondeschool.nl.
 
Over ’t Atrium
’t Atrium is een openbare scholengemeenschap toegankelijk voor leerlingen uit alle sociale, culturele en politieke groeperingen. Het biedt een gedegen opleiding voor mavo, havo en vwo. Een open, eerlijke en duidelijke omgang tussen docenten, leerlingen en ouders kenmerkt de schoolcultuur van ’t Atrium. Leerlingen worden niet alleen opgeleid om een diploma te halen, maar ’t Atrium draagt ook bij aan de bredere, persoonlijke ontwikkeling. Door de sportklassen, tweetalig onderwijs, internationalisering, specialties en de diversiteit van activiteiten biedt de school ambitieuze en sportieve leerlingen diverse en uiteenlopende mogelijkheden, zodat zij meer uit hun middelbare schoolcarrière kunnen halen. Meer informatie vindt u op www.t-atrium.nl.
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...