Nieuws

Aan de slag met Gezonde School

Terug
(Bericht: Gezonde School) Elke school in Nederland kan Gezonde School worden en werken met de Gezonde School-aanpak. Dit voorjaar kunnen honderden scholen gebruik maken van twee regelingen, waardoor werken aan een gezonde leefstijl op school nog makkelijker wordt.

Van 9 maart tot en met 20 april 2020 kunnen alle po-, vo- en mbo-scholen (locaties) belangstelling kenbaar maken voor ondersteuning via het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. In totaal kunnen 530 scholen gebruik maken van het Ondersteuningsaanbod Gezonde School en 250 scholen van de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. Scholen kunnen voor beide regeling hun belangstelling kenbaar maken via een account op www.mijngezondeschool.nl.

Bij over-inschrijving gelden toekenningscriteria. Scholen die belangstelling kenbaar hebben gemaakt horen in mei of zij daadwerkelijk van de extra ondersteuning gebruik kunnen maken.

Meer weten?

o   Kijk voor meer informatie over het Ondersteuningsaanbod Gezonde School op https://gezondeschool.nl/advies-en-ondersteuning/ondersteuningsaanbod

o   Kijk voor meer informatie over de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit op https://gezondeschool.nl/advies-en-ondersteuning/stimuleringsregeling-gezonde-relaties-en-seksualiteit

o   Wilt u ook de nieuwsbriefspecial over het Ondersteuningsaanbod en de Stimuleringsregeling ontvangen en heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gezonde School nieuwsbrief? Schrijf u dan nu in. Ontvangt u de Nieuwsbrief Gezonde School al? Dan ontvangt u ook automatisch de nieuwsbrief-special.

Speciale nieuwsbrief
Op maandag 9 maart verschijnt de speciale nieuwsbrief-editie over het Ondersteuningsaanbod schooljaar 2020-2021 en de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. Wil je deze special ook ontvangen? Meld je dan aan voor de Gezonde School nieuwsbrief. Ben je al abonnee van de nieuwsbrief Gezonde School? Dan ontvang je deze special automatisch. 

Social media
Houd je onze social media-kanalen in de gaten? #Ondersteuningsaanbod #Stimuleringsregeling
• https://www.facebook.com/Gezondeschool.nl/
• https://twitter.com/GezondeSchoolNL  
• https://nl.linkedin.com/company/gezonde-school

Mochten jullie naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via info@gezondeschool.nl.

Met vriendelijke groet, 
Namens programma Gezonde School 
Martijn Sobels
Projectleider Communicatie
 
Een gezonde leefstijl in het DNA van elke school! Kijk op Gezondeschool.nl
 

Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
28
okt
Weet jij de code van mijn...
Agendapunt bekijken
29
okt
Primitieve reflexen De start van...
Agendapunt bekijken
09
nov
ONLINE Cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...