Nieuws

Arbeidsmarktmonitor sport en bewegen 2020

Terug
(Bericht: Kenniscentrum KVLO) Eens in de twee jaar rapporteert de Arbeidsmarktmonitor sport en bewegen (AMMS) over de kansen op de arbeidsmarkt voor afgestudeerden op dit terrein. Voor de KVLO biedt dit onderzoek waardevolle inzichten in ontwikkelingen in de arbeidsmarkt voor sport en bewegen.

Als grootste lerarenvereniging maken wij ons hard voor de belangen van onze leden. Wij voeren dit onderzoek daarom samen met de MBO Raad, SBB, NLActief, NOC*NSF, Werkgevers in de Sport, NPZ-NRZ en het hoger sport onderwijs (HSO) uit.

De mogelijkheid staat nu open om nog deel te nemen aan het onderzoek voor afgestudeerden en ook om je school te stimuleren om mee te doen aan het werkgeversonderzoek. In beide gevallen kun je starten via www.arbeidsmarktmonitorsportenbewegen.nl.

Onderzoek Sportwerkgevers
De ontwikkelingen rondom het coronavirus dit jaar hebben ingrijpende gevolgen voor de sport en bewegen sector. Een belangrijke doelstelling van deze editie van de monitor is ook om grip te krijgen op de effecten die het coronavirus tot nu toe heeft gehad en de toekomstverwachtingen die de werkgevers - bijvoorbeeld scholen of onderwijsinstellingen - hebben over de ontwikkelingen in beeld te brengen. De uitkomsten van deze editie zullen daarom bijzonder waardevol zijn.

Sportwerkgevers zijn alle organisaties met mensen in dienst die een sport en bewegen opleiding hebben gevolgd of functionarissen in sport en bewegen functies met een andere opleidingsachtergrond.
De vragenlijst staat op www.arbeidsmarktmonitorsportenbewegen.nl en kan tot uiterlijk 10 oktober 2020 worden ingevuld.


Alvast enorm bedankt voor je medewerking!


Jo Lucassen namens Kenniscentrum KVLO
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...