Nieuws

Archery Tag gymles

Terug
Tijdens de Sportiefste School-verkiezing is er een workshop Archery Tag gegeven. Deze werd goed ontvangen door leerlingen en aanwezige docenten. De uitvoerende organisatie biedt daarom o.a. een gratis les aan..


Hieronder het aanbod..


Beste docenten LO en leden van de KVLO,

Graag bieden wij u een gratis gymles Archery Tag aan tijdens uw gymles op school! Dit uitdagende teamspel met pijl en boog is perfect voor het middelbare onderwijs en zeer geschikt om jongeren te stimuleren om te bewegen en samen te werken! Klik hier voor een impressie van dit spel. Er kunnen maximaal 20 middelbare scholen meedoen aan deze scholentour in de periode van augustus t/m december 2018.

Om u in te schrijven voor deze gratis gymles ontvangen wij graag een mail op info@sportproductions.nl met de naam van uw school, de contactpersoon en de vestigingsplaats van de school. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een datum en tijd.

Met het bedrijf Sportproductions, zetten wij ons in om nieuwe sporten te ontwikkelen en te implementeren in het onderwijs. Naast een gratis les Archery Tag, hebben wij nog drie interessante kansen voor alle middelbare scholen

1. Scholentour Sportdag
Sportproductions biedt een innovatieve sportdag aan voor alle middelbare scholen in Nederland. Deze sportdag nemen wij volledig uit uw handenhoeft alleen maar een speellocatie (indoor/outdoor) te organiseren en zes vrijwilligers/docenten voor de dag zelf. Wij zetten het programma in elkaar, verzorgen de uitleg en helpen de gehele sportdag mee om er een succes van te maken. Tijdens deze sportdag worden de volgende hilarische sporten aangeboden: Kinball, Archery Tag, Bubbleball, Teamvolleybal, Footdarts en Tchoukball. De sportdag is geschikt voor 120 leerlingen. De kosten voor deze gehele dag zijn: 742,- euro incl. BTW en excl. reiskosten

2. Aanschaf Archery Tag gymles
Alleen middelbare scholen uit het onderwijs willen wij tevens de mogelijkheid bieden om betaalbaar deze materialen aan te schaffen voor in de gymlessen. De kosten voor een Archery Tag set (maskers, bogen en pijlen) gebaseerd op een klas van 28 personen (14 setjes) zijn € 1290,- excl. BTW. Wij snappen dat je met de sectie LO een schoolbudget per jaar krijgt. Het is dan ook mogelijk om dit bedrag in 3 jaar af te betalen (€ 430,- per jaar).

3. Archery Tag 1 week per jaar
Indien dit spel u ontzettend aanspreekt, maar de aanschaf van materialen te duur is, hebben wij een zeer mooi alternatief. U kunt namelijk voor € 260,- de materialen huren voor een hele week! Dit betekent een korting van € 360,- euro. Dit aanbod geldt ook alleen voor het onderwijs en niet voor andere doeleinden. Er is wel een voorwaarde: U geeft de bevestiging dat u 3  jaar achter elkaar dit spel aanbied voor een week, zodat wij dit spel binnen het onderwijs bekend kunnen maken.

Mocht u meer informatie willen ontvangen betreffende de bovenstaande mogelijkheden kunt u ons bereiken via info@sportproductions.nl Tevens is het volledige aanbod van innovatieve sporten te vinden op onze website.


Met vriendelijke groet,

Sander Siemes

 
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...