Nieuws

Avond4daagse - Home Edition

Terug
(Bericht: KWBN) De Avond4daagse gaat dit jaar door als speciale Home Edition. Dat betekent dat kinderen hun eigen Avond4daagse lopen op hun eigen moment en vanaf hun eigen startlocatie. Zo voorkomen we dat het te druk wordt.

Beste gymleraar e.a.,
 
De Avond4daagse gaat dit jaar door als speciale Home Edition. Dat betekent dat kinderen hun eigen Avond4daagse lopen op hun eigen moment en vanaf hun eigen startlocatie. Zo voorkomen we dat het te druk wordt.
 
Met een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app kunnen de kinderen hun eigen routes kiezen. Daarbij kunnen ze kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. Het startpunt is gelijk aan het eindpunt. Onderweg verrassen we deelnemers in de app met leuke berichtjes, opdrachten, tips en weetjes. En natuurlijk ontvangen de deelnemers de officiële Avond4daagse medaille. Zo wordt ook deze Avond4daagse onvergetelijk!
 
Inschrijven kan via avond4daagse.nl en kost €6,50 per persoon. Met de zomervakantie en mooier weer in het verschiet, is besloten om de Avond4daagse – Home Edition te verlengen tot en met 31 juli.
 
Helpen jullie mee de kinderen in beweging te krijgen? Geef elk kind de kans om zo'n toffe medaille te verdienen en deel een bericht over de Avond4daagse - Home Edition met jullie leerlingen en ouders. Of doe als school zelf mee, geef leerlingen per schoolklas op en vervang de gymles eens tijdelijk voor 4 coole Avond4daagse wandelingen!
 
Meer informatie en materialen vind je op onze speciale campagnepagina.Hier lees je ook meer over onze samenwerking met Zapp Your Planet, het kinderprogramma van de NPO. Samen gaan we voor een schone Avond4daagse. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@avond4daagse.nl.
 
Samen moet het ons toch lukken om alle kinderen in Nederland in beweging te krijgen?
 
Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking en inzet. Dat wordt enorm gewaardeerd!
 
Meer
organisatiemateriaal
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
22
jun
Online Masterclass...
Agendapunt bekijken
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...