Nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches

Terug
(Oproep Landelijke Academie Buurtsportcoaches e.a.) Met jouw input kunnen we die ondersteuning bieden waar jij behoefte aan hebt! Daarom is een uitgebreide vragenlijst opgesteld. Voor de (uitgebreide) vragenlijst en meer..

Beste combinatiefunctionaris/buurtsportcoach,

De combinatiefunctionaris/buurtsportcoach is niet meer weg te denken uit de samenleving. Het vak heeft zich dan ook in sneltreinvaart ontwikkeld en dat zal het ook nog wel even blijven doen. Dit vraagt veel van de huidige professional, van jou dus. Wil jij je blijven ontwikkelen? Dan is het belangrijk om verder te lezen!

Jouw mening
Het programma LAB* (Landelijke Academie Buurtsportcoaches) is erop gericht om doorlopend bij- en nascholing bij jou in de buurt te organiseren. Of het nu gaat om kennis van nieuwe doelgroepen, persoonlijke ontwikkeling of vaardigheden en competenties die bij de buurtsportcoach horen. Met jouw input kunnen we die ondersteuning bieden waar jij behoefte aan hebt! Daarom is een uitgebreide vragenlijst opgesteld.

De vragenlijst
Het invullen neemt ongeveer 20 minuten in beslag. De sluitingsdatum is 20 november 2019.
Je kunt de vragenlijst invullen via
https://nl.research.net/r/bscvragenlijst


Om er voor te zorgen dat iedere buurtsportcoach in Nederland op de hoogte is van dit onderzoek en de mogelijkheid heeft om de vragenlijst in te vullen, is er voor gekozen om deze oproep via zoveel mogelijk kanalen te verspreiden. Hierdoor heb je mogelijk dit bericht meermaals ontvangen. Excuses daarvoor!

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!


*Dit onderzoek is een samenwerking van de Landelijke Academie Buurtsportcoaches (LAB) en de consortiumpartners van het SIA-RAAK project ‘de buurtsportcoach als katalysator van beweegvriendelijke buurten’.
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
21
apr
Physical Education Talk
Agendapunt bekijken
11
mei
Webinar: Ontdekkend leren voetballen
Agendapunt bekijken
17
mei
Masterclass Mentaal sterk in...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...