Nieuws

De derde consultatiefase is geopend! Feedback voor 14 november gewenst

Terug
(Bron: Nieuwsbrief Curriculum.nu) Van 3 t/m 5 oktober 2018 kwamen de leraren en schoolleiders van alle ontwikkelteams bij elkaar voor de derde ontwikkelsessie. De teams hebben verder gewerkt aan de grote opdrachten, die de essentie van het leergebied beschrijven. Tot 14 november kunt u uw feedback geven op de opbrengsten: de grote opdrachten van alle leergebieden.

Tot 14 november kunt u uw feedback geven op de opbrengsten: de grote opdrachten van alle leergebieden.

Grote opdrachten
In de voorgaande (tweede) ontwikkelsessie is een eerste stap gemaakt in het formuleren van grote opdrachten. Deze zijn afgelopen zomer ter consultatie voorgelegd. In de derde ontwikkelsessie hebben de teams verder gewerkt aan de grote opdrachten door de feedback te verwerken en gezamenlijk met de andere teams te zorgen voor samenhang en eenduidigheid. Hiermee zijn de grote opdrachten aangescherpt en in samenhang aangepast.


Grote opdrachten beschrijven de essentie van wat leerlingen vanuit het perspectief van het leergebied nodig hebben om de wereld te kunnen begrijpen (kennis) en om in die wereld adequaat te kunnen handelen (vaardigheden). De teams hebben hun grote opdrachten gebaseerd op hun visie op het leergebied, die de ontwikkelteams eerder hebben opgesteld. Die kunt u hier terugvinden. Op basis van de grote opdrachten benoemen de ontwikkelteams in de volgende stap de ben
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
21
apr
Physical Education Talk
Agendapunt bekijken
11
mei
Webinar: Ontdekkend leren voetballen
Agendapunt bekijken
17
mei
Masterclass Mentaal sterk in...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...