Nieuws

Gezonde school verlengt inschrijving ondersteuningsaanbod

Terug
Scholen die gebruik willen maken van het ondersteuningsaanbod van €3.000 kunnen zich nog tot en met maandag 15 mei inschrijven.

Voor het schooljaar 2017-2018 is er plek voor maar liefst 750 schoollocaties uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Het ondersteuningsaanbod bestaat uit een geldbedrag van €3.000 per school. Met dit bedrag kan de school de taakuren vergoeden van een medewerkers van de school (een zogenoemde Gezonde School-coördinator), voor de inzet van Gezonde School-activiteiten of voor de aanvraag van een vignet Gezonde School.

“De inschrijving staat wat langer open, zodat meer scholen zich nog kunnen inschrijven”, zegt Jan Faber, projectleider ondersteuningsaanbod. “We krijgen signalen dat scholen wat extra tijd nodig hebben om de aanvraag rond te krijgen. Ook willen scholen intern eerst bepalen wie de Gezonde School –coördinator wordt als aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl op school.” In de week van 29 mei is bekend welke scholen de ondersteuning ontvangen. De contactpersonen van scholen ontvangen hierover bericht per mail. Deze datum is door de verlengde inschrijving niet gewijzigd.

Meer info en aanmelden>>
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...