Nieuws

Krijg als sportprofessional lastig gedrag in beweging en kom naar de Dag Vol Gedrag

Terug
op 8 januari 2020 in Zwolle.

Sport doet iets met je
Dat is het thema van de NOCNSF van de nationale sportweek 2019. Als sportprofessional zorg je voor meer sportplezier en meer sportparticipatie. Als rolmodel draag je bij aan het geluk en succeservaringen voor kinderen en jongeren.

Lastig gedrag bij kinderen en jongeren
Juist voor kinderen die lastig gedrag vertonen kan sport het verschil maken. Sport doet ook iets met hen! Ze willen er net als alle kinderen bij horen, sportplezier beleven en ergens goed in worden. Toch zien we dat deze doelgroep veel uitvalt omdat de sportprofessional niet genoeg handvatten heeft om deze kinderen te begeleiden.

Handvatten op de Dag Vol Gedrag
Op de Dag Vol Gedrag krijg jij tips, handvatten en oplossingen die je direct kan toepassen op het sportveld en in de gymles. Met sessies van onder andere Margriet Sitskoorn, Steven Pont, Tisha Neve en een inleiding van Omdenken helpt deze dag jou het verschil te maken.

Door beter om te leren gaan met hun gedrag zorg je voor deze groep niet alleen voor meer sportplezier en sportparticipatie, maar ook voor minder uitval.

De early bird ticket verkoop is begonnen. Schrijf nu in met 50 euro korting. Meer informatie en tickets: www.dagvolgedrag.nl. Deze dag is ook mooi voor scholing met je hele team. Informeer voor groepskorting bij Corine Visser (cbj.visser@windesheim.nl)
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
22
jan
Landelijke Studiedag Basislessen...
Agendapunt bekijken
23
jan
Fixt en growth mindset
Agendapunt bekijken
29
jan
Studiedag voortgezet onderwijs 2020
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...