Nieuws

KVLO Golf Trophy 2019: Winnaar Adriaan van der Sijs! Haarlem verovert de afdelingsbokaal!

Terug
Winnaar van de KVLO Golf Trophy 2019 werd Adriaan van der Sijs (de Noorder) met een schitterende score van 36 stablefordpunten. De 2e plaats was voor Daan Geilenkirchen (Haarlem) met 34 punten. Derde werd Jolijt Stol (Haarlem) met 33 punten. De neary werd gewonnen door Jordi van der Kade (de Noorder) en Michael Aarts (NW Veluwe) won de prijs voor de beste brutoscore met 86 slagen.

Op 18 mei werd onder prachtige weersomstandigheden de inmiddels traditionele wedstrijd om de KVLO Golf Trophy gespeeld op de midden in het Groene Hart gelegen golfbaan van de G&CC Liemeer in Nieuwveen.  De deelnemers, in leeftijd variërend van begin 20 tot in de 70, kwamen uit het hele land van Groningen tot Brabant. Zij hebben genoten van deze prachtig onderhouden golfbaan met verrassende holes, die je dwingen tot tactisch spel.

Winnaar van de KVLO Golf Trophy 2019 werd Adriaan van der Sijs(de Noorder) met een schitterende score  van 36 stablefordpunten. De 2e plaats was voor Daan Geilenkirchen (Haarlem) met 34 punten. Derde werd Jolijt Stol (Haarlem)met 33 punten. De neary werd gewonnen door Jordi van der Kade (de Noorder) en Michael Aarts (NW Veluwe) won de prijs voor de beste brutoscore met 86 slagen.

Om te bepalen wie de afdelingsbokaal wint worden de stablefordpunten van de beste twee spelers van de afdeling bij elkaar opgeteld. Met 77 punten werd de afdeling Haarlem  de winnaar . De afdeling de Noorder eindigde op de 2e plaats met 76 punten en ‘s Gravenhage werd 3e met 65 punten.

Na afloop genoten de deelnemers van een drankje en een hapje en  gaven zij aan al weer uit te zien naar de volgende editie.

 
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...