Nieuws

Landelijke kick-off jeugdschaatsen-programma IJSTIJD!

Terug
(Bijdrage KNSB) Met het project IJSTIJD! willen wij alle kinderen in Nederland leren schaatsen. Dit kan echter niet zonder jouw hulp!

Het was fantastisch om te zien dat meer dan 100 professionals en vrijwilligers uit de schaatswereld in Utrecht bij de KNSB aanwezig waren voor de officiële landelijke IJSTIJD! kick-off op maandag 22 oktober. Met afgevaardigden van ijsbanen, schaatsverenigingen, schaatsscholen, partners en vele andere organisaties was het een leuke en inspirerende middag!

Op veler verzoek sturen we je hierbij de presentatie van het IJSTIJD! jeugdschaatsenprogramma. Deze kun je hier bekijken. En een reportage met beelden van de bijeenkomst vind je hier .

Samen promoten
Nu de kick-off is geweest, kijken wij verder naar het komende schaatsseizoen. Met het project IJSTIJD! willen wij alle kinderen in Nederland leren schaatsen. Dit kan echter niet zonder jouw hulp!

Promoot je samen met ons het schaatsen door kinderen? Gebruik dan #hetisijstijd bij alle activiteiten die te maken hebben met het project IJSTIJD! en het schoolschaatsen. En volg hetisijstijd op Facebook en Instagram en blijf zo op de hoogte van het laatste IJSTIJD! nieuws.

Met z’n allen kunnen we bijdragen aan het succes van IJSTIJD!:

* plaats als ijsbaan, schaatsschool of vereniging je aanbod op aanbod.schaatsen.nl , zodat de kinderen hun IJSTIJD! polsbandje kunnen verzilveren. Houd dit aanbod ook actueel!;

* neem als buurtsportcoach of vakleerkracht deel aan de speciale scholingsdagen die we bij de diverse ijsbanen organiseren, gericht op schaatslessen voor kinderen waarbij de fun-factor centraal staat. Zoek hier een scholingsdag bij jou in de buurt en meld je aan via ijstijd@knsb.nl;

* neem als verenigingstrainer, clubbestuurder of betrokken vrijwilliger deel aan de workshop FUNdamentals en aan een interactieve workshop over het creëren van het ideale vervolgaanbod voor uw vereniging. Zoek hier naar een verenigingsavond en meld je aan via ijstijd@knsb.nl

Wellicht heb je nog ideeën of tips voor IJSTIJD! Deze zijn natuurlijk van harte welkom. Je kunt deze aan ons doorgeven via onderstaande link.


 
     Ideeën of tips voor IJSTIJD!     
 


Mocht je nog nadere vragen hebben, dan kun je met ons contact opnemen via ijstijd@knsb.nl.

Alle kinderen leren schaatsen. Daar gaan we voor!

Met vriendelijke groet,

KNSB Herman de Haan, Directeur-bestuurder
VKN Eddy Bakker, Bestuurslid
RABOBANK Tom van Kuyk, Sponsor Manager
KPN Mark Versteegen, Directeur Sponsoring
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
22
mrt
Studiedag afdelingen Drenthe en...
Agendapunt bekijken
02
apr
Van start met BSM en/of LO2 (5)...
Agendapunt bekijken
02
apr
Studieavond ‘Dynamische...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...