Nieuws

Nominaties verkiezing ‘Sportiefste VO-school’ bekend

Terug
De KVLO en het NOC*NSF organiseren voor de achtste keer deze verkiezing. Dit jaar in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen...

De genomineerde scholen voor de verkiezing ‘Sportiefste VO-school van Nederland 2016’ zijn bekend. De scholen die gaan strijden om de titel zijn voorlopers én goede voorbeeldscholen. Zij hebben de leerlingen niet alleen goed leren bewegen, maar hen ook de mogelijkheid geboden optimaal aansluiting te vinden bij de sport- en bewegingscultuur rondom de school en dit in hun schoolbeleid vastgelegd.

Op 14 april 2016 maken zij kans om de sportiefste middelbare school van Nederland te worden. De KVLO, de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding, en het NOC*NSF organiseren voor de achtste keer deze verkiezing. Dit jaar in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen (Academie voor de Lichamelijke Opvoeding).
 
Nominaties
De volgende scholen zijn genomineerd:
1.             Gomarus College Assen
2.             Christelijk Lyceum Veenendaal
3.             Blariacum College Venlo
4.             Calandlyceum Amsterdam
5.             Develsteijn College Zwijndrecht 
 
Finale verkiezing 14 april 2016
Op 14 april 2016 strijden de genomineerde scholen om de titel ‘Sportiefste VO-school van Nederland’. Naast een podiumpresentatie bestaande uit dans en muziek en bewegen presenteert elke school zich voor de deskundige jury  bestaande uit vertegenwoordigers vanuit de VO-raad, NOC*NSF, SLO en de KVLO. Zij worden bevraagd over het beweeg- en sportbeleid van de school. Vervolgens bepaalt de jury wie de titel krijgt.
 
Prijzen
De winnaar ontvangt een waardecheque ter waarde van € 3000,-. Alle andere genomineerden ontvangen een waardecheque van € 1500,-. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de firma’s Bosan, Janssen-Fritsen en Nijha. Daarnaast is er een waardecheque van €1000,- voor de beste podiumpresentatie beschikbaar gesteld door de firma Brezo van schoolkleding.nl. De lunch voor alle leerlingen en begeleiders wordt aangeboden door de firma van Leeuwen van cateringopmaat.nl

-------------------
Over cateringopmaat
Van Leeuwen Catering heeft het ideaal om een bewuste leefstijl bij jongeren te bevorderen. Daarom exploiteren wij op succesvolle wijze schoolkantines. Het succes zit met name in ons gezonde concept VLC ONTDEK. Wij maken van de schoolkantine een ontmoetingsplek waar het prettig vertoeven is. Daar maken scholieren, studenten en onderwijsteam kennis met duurzame, eerlijke producten. Zij ontdekken dat gezond eten heel lekker is én betaalbaar. Met Van Leeuwen Catering geven scholen de totale exploitatie van hun kantine uit handen. Een professionele keuze, waarbij de school meeprofiteert van ons succesvolle en gezonde concept. Dit uit zich zowel in het gezonde aanbod voor leerlingen en medewerkers, als in financiële zin.
 
Cateringopmaat wil graag via dit filmpje en de website. En/of neem contact met ze op!
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...