Nieuws

Onderwijsbrede staking..

Terug
Lees hier de laatste tips en info!

Vrijdag wordt het gezellig druk op het Malieveld, met een serieuze boodschap voor het kabinet. Investeer in onderwijs! Het lerarentekort ontregelt scholen in po, vo en mbo. De werkdruk loopt overal op, ook in hogescholen en op universiteiten. Dat weten we al jaren en toch aarzelt de politiek om serieus te investeren in ondersteunend personeel, leraren en directies. Terwijl we weten dat investeren in onderwijs leerlingen en studenten helpt om hun talenten te ontdekken en goed is voor de economie. Daarom staken we onderwijsbreed.

School dicht? Geef het door!
Duizenden scholen gaan dicht. De tussenstand hebben we in kaart gebracht. Staat jouw school er nog niet bij en gaat deze wel dicht, geef het dan meteen door via dit formulier!

Het wordt fris, kleed je goed aan
De voorspellingen zijn duidelijk: behoorlijk wat wind en een beetje regen. Dus kleed je warm aan, trek goede schoenen aan vanwege het natte gras en een regenjack.

Vervoer: kaartjes boeken is niet meer mogelijk!
Woensdagavond krijgen de mensen die een individuele busplaats hebben gereserveerd een mail met informatie over de opstapplaats en tijd. Datzelfde geldt voor contactpersonen van collectief geboekte bussen. Is de bus er vrijdagochtend niet, bel dan naar 0900-4636262. De helpdesk van de AOb staat in directe verbinding met de busmaatschappijen. Mensen met een treinkaartje moeten de couponcode omzetten naar een treinkaartje.

Programma, eten en drinken
We starten om 11.30 met inloop, programma van 12.00 tot 13.30. Op het Malieveld is eten en drinken te koop, let op: pin only. Er is een kolfruimte en er zijn toiletten. Spandoeken meenemen mag, mits deze geen dikke stokken hebben, zoals bijvoorbeeld bezemstelen en vlaggenstokken.

Pensioenactie 18 maart
Maandag organiseren veel bonden vallend onder VCP / CMHF, CNV en FNV regionaal pensioenacties. Vooraf is afgesproken dat de onderwijsbonden, waaronder de FvOv, zich concentreren op de onderwijsstaking van 15 maart en de andere bonden op 18 maart. De FvOv en haar verenigingen roepen voor maandag dan ook niet op tot staking, maar als je kans ziet om naar een regionale pensioenactie te gaan, doe dat vooral!
 

Twitterfeed staking Malieveld>>


en onze reporter...
 
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
05
jun
Bijeenkomst Route 67+
Agendapunt bekijken
05
jun
Info-avond Master Sport- en...
Agendapunt bekijken
07
jun
Olympic Moves The School Final
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...