Nieuws

Open dagen ALO's gaan online

Terug
Door de coronacrisis gaan opleidingen andere middelen meer inzetten om kandidaat-studenten een kijkje in de keuken te kunnen geven. Via de websites worden voorlichtingsfilms, vlogs van studenten, virtueel een rondje door het gebouw maken en contact met docenten via Whatsapp aangeboden.

Een open dag/-avond fysiek ondergaan zit er in het coronatijdperk even niet in. Wat kun je doen om kandidaat-studenten toch wat sfeer te laten proeven? Het digitale platform optimaal inzetten. Niet het echte werk maar het komt aardig in de buurt. Bovendien heeft het als voordeel dat het minder tijdrovend is en ook andere geïnteresseerden (oud-studenten e.a.) ook vrij makkelijk kunnen zien hoe het er nu aan toe gaat.

De benadering is per ALO wel anders. Fontys heeft alle mogelijkheden op één pagina die continu online staat en voor iedereen te bekijken. De HvA heeft de online open dag al gehad maar de meeste informatie online laten staan. Bij Groningen, Windesheim en de HAN moet je je eerst aanmelden voor meer informatie.

Hieronder een de links van de genoemde ALO's naar de open dagen..
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...