Nieuws

Opzetten leerlingvolgsysteem cluster 3

Terug
Werk je in cluster 3 van het speciaal onderwijs en wil je meewerken aan (door)ontwikkelen van het leerlingvolgsysteem 'VolgMij' voor deze doelgroep?

Opzetten leerlingvolgsysteem cluster 3 
 
Werk je in cluster 3 van het speciaal onderwijs en wil je meewerken aan het (door)ontwikkelen van het leerlingvolgsysteem 'VolgMij' voor deze doelgroep? 
 
Tijdens de studiedag van 20 april jl. bleek weer hoe fijn het is om je collega’s te spreken die met dezelfde doelgroep werken. Om het thema van de studiedag, kennis delen is vermenigvuldigen, ook verder tot uitvoering te brengen willen we graag een netwerkbijeenkomst cluster 3 organiseren. 
 
Het idee van het opzetten van een netwerk cluster 3 is door een vakleerkracht uit het cluster en de KVLO opgepakt. Daarbij neemt de KVLO initiatief om de netwerkbijeenkomsten op te kunnen voeren als scholing voor het lerarenregister.
 
Tijdens de studiedag werd de workshop leerlingvolgsysteem VolgMij veel bezocht en besproken. Vandaar ook dat we voor de eerste bijeenkomst dit als thema willen pakken. 
 
Wil je mailen naar corine.visser@kvlo.nl als je geïnteresseerd bent in het meedoen van een netwerkbijeenkomst? Er wordt dan een dataplanner voor de eerste keer bijeenkomst uitgezet . We willen proberen in Zeist of Almere bij elkaar te komen.
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...