Nieuws

Persbericht vakbeurs sportaccommodaties (14 maart)

Terug
..met een link voor gratis toegang!

100% focus op sportaccommodaties
Er zijn talloze factoren waar u als professional rekening mee moet houden om een sterke accommodatie neer te zetten. Daarom vestigt Vakbeurs Sportaccommodaties als enige evenement in Nederland alle aandacht op de accommodatie zelf: van financiering en ontwerp tot beheer en verduurzaming. Zowel voor binnen- als buitensportaccommodaties.

Op de beursvloer in Expo Houten vindt u bij 170 bedrijven en organisaties alle nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen die voor uw werk van belang zijn. De hele markt is deze dag op één plek voor u verzameld. U ziet, hoort en ervaart terplekke wat de nieuwste mogelijkheden in uw vakgebied zijn.

Kennissessies
Tijdens de beurs staat er een programma met hoogwaardige kennissessies voor u klaar over uiteenlopende thema’s. In sessies van 30 minuten nemen specialisten u mee in actuele vraagstukken en oplossingen. Daardoor kunt u direct na de beurs met praktische handvatten aan de slag.

Onder andere het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal lezingen verzorgen over nieuwe subsidieregelingen voor gemeenten en sportverenigingen. Ook kunt u aanschuiven bij gevarieerde sessies van Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, verschillende sportbonden en de BSNC.

Gratis toegang
Een bezoek aan de beurs kost u helemaal niets. U parkeert kosteloos voor de deur, hebt toegang tot de gehele beursvloer en alle lezingen, en kunt genieten van gratis koffie, thee en fris in de gangpaden. U hoeft zich alleen maar online te registreren. Ga nu naar www.vakbeurssportaccommodaties.nl voor uw toegangskaart.
 
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
10
dec
Najaarsscholing
Agendapunt bekijken
11
dec
Wintervergadering 2020
Agendapunt bekijken
11
jan
Online Cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...