Nieuws

Project speciaal onderwijs: Samen voor goud

Terug
Beste sportcollega, Wil jij iemand met een beperking - die nu nog niet actief is - in beweging brengen met behulp van een Paralympische sporter? Help dan mee om ‘Samen voor Goud’ tot een succes te maken!

Komend jaar gaat niet alleen Paralympic TeamNL presteren. Ook mensen met een beperking die nu nog minder of niet actief zijn, worden uitgedaagd om op hun eigen niveau 'goud' te winnen. Deze (nog) niet-sporters krijgen de unieke kans deel te nemen aan een uniek programma, waarbij ze gecoacht worden door een Paralympische topsporter. NOC*NSF helpt de deelnemers bij het stellen van doelen. Na een jaar sporten en bewegen wordt gekeken of de doelstelling ook daadwerkelijk is behaald en of de deelnemers ‘goud’ hebben behaald!

NOC*NSF is op zoek naar inactieve of pas beginnende sporters met een beperking, die op het gebied van sport en bewegen graag hun grenzen willen verleggen. Ken jij potentiële kandidaten voor dit unieke initiatief, of heb je tips / goede ideeën, meld je dan bij grenzeloosactief@nocnsf.nl.
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...