Nieuws

Standpunt AIESEP over beoordelen

Terug
Veel docenten vinden het lastig op goede gronden een cijfer vast te stellen. In samenwerking met Fontys Hogeschool ontwikkelde AIESEP afgelopen jaar een 'Standpunt over beoordeling bij Lichamelijke Opvoeding'.

Moet het cijfer vooral iets zeggen over de vorderingen die een leerling laat zien of over zijn niveau in vergelijking met anderen? Aan dit lastige thema wordt de laatste jaren in Nederland veel aandacht besteed onder andere door Fontys Sporthogeschool. In samenwerking met collega’s uit het buitenland (AIESEP) ontwikkelden zij afgelopen jaar een Standpunt over beoordeling bij Lichamelijke Opvoeding. Het stuk biedt een goede leidraad om je professionele ideeën over beoordelen te verhelderen en aan te scherpen. De KVLO beveelt kennisname dan ook van harte aan.

AIESEP
is een internationale, niet- gouvernementele beroepsvereniging, die zonder winstoogmerk gericht is op het bevorderen van kwalitatief hoogstaand onderzoek binnen de lichamelijke opvoeding, fysieke activiteit en sportpedagogiek, in alle leeftijdsfasen. AIESEP is meertalig en multicultureel en omvat wereldwijd universiteiten, hogescholen, instituten en individuele leden. Zie www.aiesep.org voor informatie.

Download
Standpunt over Beoordeling bij Lichamelijke Opvoeding

Meer over beoordelen
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...