Nieuws

Stel je vraag aan.. Rudmer Heerema

Terug
Rudmer Heerema is woordvoerder Sport en Economische Zaken namens de VVD. Binnenkort wordt Rudmer voor ons Magazine door Hans Dijkhoff geïnterviewd. Heb jij een vraag die je graag aan Rudmer wil stellen? Laat het ons weten..

Rudmer Heerema, geboren op 2 februari 1978 (39 jaar) in Groningen, is woordvoerder Sport en Economische Zaken namens de VVD. Op 31 juli 2013 werd Heerema benoemd als lid van de Tweede Kamer. Op 3 september 2013 werd hij beëdigd. 

Rudmer heeft voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart plaats 40 van de VVD gekregen. Een spannende plek en acht plaatsen hoger dan in 2012.

Zijn passie in de Tweede Kamer is sport en zijn grote voorbeeld is Erica Terpstra. Hij heeft mooie resultaten behaald zoals extra geld voor topsport en gehandicaptensport, kader en vrijwilligers bij sportbonden, aandacht voor talentontwikkeling.

Voor ons is zijn tomeloze inzet voor vakleerkrachten bewegingsonderwijs op alle basisscholen van Nederland van belang. Lees in dit kader ook: VVD: sportleraar verplicht op de basisschool

Binnenkort wordt Rudmer voor ons Magazine door Hans Dijkhoff geïnterviewd. Heb jij een vraag die je graag aan Rudmer wil stellen? Laat het ons weten..
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
06
sep
Startdag van de master LO en...
Agendapunt bekijken
15
sep
Leerplanontwikkeling...
Agendapunt bekijken
20
sep
Online cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...