Nieuws

TeamNL Talentdag 2019: de resultaten en aftermovie

Terug
(Bericht: TeamNL) Maar liefst 91 deelnemers worden door één of meerdere sportbonden uitgenodigd voor een vervolg. Bijna de helft van hen zijn via hun docent LO op de Talentdag gewezen. Een fantastisch resultaat!

Afgelopen periode zijn jullie via deze site/nieuwsbrief op de hoogte gehouden over de zoektocht van NOC*NSF en de sportbonden naar nieuw sporttalent en de rol die jij als docent LO daarin kunt spelen. Jongeren van 12 t/m 18 jaar, die bepaalde kenmerken bezitten en het misschien wel in zich hebben om de overstap te maken naar een nieuwe sport. Jongeren die jij misschien wel in de klas hebt zitten!

Zondag 24 november was het zover: de TeamNL Talentdag van 2019! De dag waarop meer dan 250 jongeren getest zijn op kenmerken waar bepaalde sporten naar op zoek zijn. Bijna 100 deelnemers van deze dag zijn getipt door hun docent LO.

Afgelopen week zijn deze resultaten bestudeerd, geanalyseerd en besproken met de talentcoaches. Maar liefst 91 deelnemers worden door één of meerdere sportbonden uitgenodigd voor een vervolg. Bijna de helft van hen zijn via hun docent LO op de Talentdag gewezen. Een fantastisch resultaat!

Namens NOC*NSF en de sportbonden: van harte bedankt voor je hulp en het inzetten van je expertise!!
Benieuwd naar de aftermovie? Kijk dan snel hieronder..
 


P.s. Het aanmeldformulier voor de Talentdag in het najaar van 2020 staat ook alweer open op www.ikwistnietdatikhetinmehad.nl Jongeren kunnen zich hier het hele jaar door alvast voor aanmelden.
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
29
jan
Studiedag voortgezet onderwijs 2020
Agendapunt bekijken
05
feb
12
feb
EHBO-cursus (tweede avond)
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Word nu lid van de KVLO!
  • Blad, nieuwsbrief en site met:
  • Trends en ontwikkelingen
  • Scholing
  • Netwerken en kenniskringen
  • Juridische steun op jouw vakgebied
  • Collectieve verzekeringen
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...