Nieuws

Verslagje studiedag BSM en LO2 in Nijkerk

Terug
op het Corlaer College. Het thema van de studiedag, ‘avontuur in je BSM- en LO2-programma’ kwam in de workshops en de lezing van bergbeklimmer en avonturier Wilco van Rooijen uitgebreid aan bod. Een verslag van Eric Swinkels.

Woensdag 9 oktober 2019 werd de 20ste BSM studiedag georganiseerd op het Corlaer College in Nijkerk, net als de vorige editie ook voor LO2-docenten. Het thema van de studiedag, ‘avontuur in je BSM- en LO2-programma’ kwam in de workshops en de lezing van bergbeklimmer en avonturier Wilco van Rooijen uitgebreid aan bod. Spakenburgse koek met BSM en LO erop smaakte goed.

De dag startte direct met vier workshops: Burner Games Fantasy van Dennis Witsiers was wederom . Kickboksen als verdieping voor BSM/LO2 door Corlaer-docent Stef Veenstra. De docenten van het Corlaer College gaven toelichting op het sportief expeditieonderwijs, dat ze al bijna tien jaar aanbieden. Met polsstokhoogspringen gaven Jeroen Hendrickx en zijn collega Niels van Hest verdieping in ‘van videofeedback tot bewegingsanalyse’. Vijf jaar geleden was dit al één van de inspirerende voorbeelden op ‘Good practices LO2’. Hans Kets gaf handvatten om vijf frustraties van teamwork om te buigen, zowel voor jou als lid van een docententeam als teamwork bij BSM- en LO2-groepsopdrachten.
Lees verder in een nieuw pdf-venster>>
 
Alle foto's zijn hier te vinden>>
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
03
sep
Cursusdagen Boksend Opvoeden
Agendapunt bekijken
18
sep
Skateboarden
Agendapunt bekijken
21
sep
ONLINE Cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Zijn jouw sectiegenoten al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...