Nieuws

Verzoek.. enquêtes

Terug
Op de valreep voor de vakantie vragen wij jullie medewerking aan een drietal enquêtes die gezien de omstandigheden van belang zijn:

1. Enquête FvOv/KVLO inzake bevoegdheden

De afgelopen maanden is de aandacht vooral uitgegaan naar het organiseren en herorganiseren van het onderwijs vanwege de coronacrisis. Nu alles weer langzaamaan normaliseert, komen ook de discussies over andere onderwerpen weer op gang. Zo heeft de door de minister ingestelde commissie Onderwijsbevoegdheden haar taken weer opgepakt. Deze commissie adviseert de minister over aanpassingen in het bevoegdhedenstelsel en de lerarenopleidingen in het PO, SO, VO en mbo.

Het bevoegdhedenstelsel bepaalt aan welke groepen leerlingen je les mag geven na de lerarenopleiding. We vinden het van groot belang de stem van de leraar door te laten klinken in de discussies hierover, daarom hebben we met negen onderwijsorganisaties tezamen een enquête ontwikkeld.

Ben je leraar in het PO, SO, VO of mbo en vind je dit ook belangrijk, vul dan deze enquête in vóór 31 juli a.s. (vanwege onderhoud door Survey Monkey is de enquête van 3 juli 17.00 uur tot 4 juli 5.00 uur niet toegankelijk.)

 https://nl.surveymonkey.com/r/bevoegdheden


2. Enquête arbeidsmarktmonitor

Ben jij in 2013/2014 of daarna afgestudeerd aan een opleiding bewegingsonderwijs of sport (ALO, PABO-Leergang en/of Sportkunde)? Dan willen graag iets meer weten over je loopbaan sindsdien. Met die informatie kunnen we de koers van opleidingen en aanpak van de arbeidsmarkt bijstellen. Help ons aan deze nuttige informatie en start daarmee via deze link:

https://www.lexnova-marktonderzoek.nl/expertises/arbeidsmarktonderzoek/amms


3. Enquête DCD

Deze enquête peilt de mate waarin docenten lichamelijke opvoeding in het basisonderwijs bekend zijn met het verschijnsel Developmental Coordination Disorder (DCD) en brengt in kaart hoe zij hier in de praktijk mee omgaan. 
 
https://www.enquetesmaken.com/s/7dc864f
Reacties (0)
Reageer Reactie plaatsen
Ik heb een vraag!
Juridisch
0306937678
Onderwijs
0306937674
Aankomende activiteiten
03
sep
Cursusdagen Boksend Opvoeden
Agendapunt bekijken
18
sep
Skateboarden
Agendapunt bekijken
21
sep
ONLINE Cursus ‘Van start met...
Agendapunt bekijken
LO-Magazine
Hèt Magazine vol nieuws,
achtergronden en praktijk...
Lees meer
Is jouw collega al lid?
  • Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Ook voor je collega’s die nog geen lid zijn.
  • Lid worden kan via..
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...