Olympic Moves

4 Juni 2021

We hebben ons het afgelopen jaar ingezet om zoveel mogelijk leerlingen tegelijkertijd fysiek bezig te kunnen laten zijn en het plezier van samen sporten te laten ervaren. Ondanks de aangekondigde versoepelingen gisteravond, zijn er binnen het onderwijs en de sport nog de nodige drempels: binnen versus buitensport, competitieverband, groepsgrootte, reizen etc. We hebben de beslissing zo lang mogelijk uitgesteld en ernaar gestreefd om de regionale finales door te laten gaan op 4 juni, maar vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. We hebben daarom besloten om de regionale finales definitief te annuleren. We zijn ons ervan bewust dat er veel voorbereiding en inzet nodig is geweest van de verschillende docenten LO. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage en vinden het jammer dat we dit jaar geen gezamenlijke fysiek sportmoment kunnen organiseren in het land en op Papendal. 


Sporten op je eigen school op vrijdag 4 juni 2021

Ondanks annulering van de regionale finales willen we zo veel mogelijk leerlingen in het hele land laten sporten en bewegen op vrijdag 4 juni 2021 in het kader van Olympic Moves. Helaas kan dat dus niet tijdens de regionale finales, maar wél via een programma op jouw eigen school! Bijvoorbeeld door pauze-activiteiten, speciale Olympic Moves gymles(sen), een sportdag, een sporttoernooi, Olympic Moves 5K Run, Make Your Move Challenges etc. Uiteraard volgens de geldende corona-maatregelen en wat het beste bij jouw school en leerlingen past. Want, alle leerlingen verdienen het om weer aan een leuke sportactiviteit deel te nemen en ergens naar uit te kijken – na een jaar waarin zo weinig mocht én kon. Jullie zorgen voor passende sportactiviteiten op school, wij zorgen voor de Olympic Moves beleving. Zo kunnen we alsnog vrijdag 4 juni het schooljaar, gezamenlijk, sportief en met een feestje afsluiten!


Wildcard The School Final 2022

Ook goed nieuws voor alle scholen die zich dit jaar hebben ingeschreven! We willen je op vrijdag 4 juni graag een kans geven om je dit jaar al te plaatsen voor The School Final 2022! Hoe?

  1. Ga op 4 juni met jouw leerlingen aan de slag met de Make Your Move challenges en maak kans op wilcard voor The School Final 2022. 

  2. Alle ingeschreven scholen krijgen in de week van 1 juni een pakket opgestuurd met daarin vlaggen, T-shirts van dit jaar en informatie over de challenges en inzending.  

  3. Aan het einde van de dag kunnen de leerlingen online meegenieten van een (live) Olympic Moves sluitingshow vanuit Papendal. 


Liveshow: 

Tune in op vrijdag 4 juni om 12.00 uur bij Olympic Moves The School Final, de online editie. Live vanaf topsportcentrum Papendal met op het podium DJ Freddy Moreira en verschillende surprise acts! Kijk live mee via Instagram @OlympicMovesNL en/of via de stream.

 

Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2021
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...