Alle sporten

Beachvolleybal

Terug
Nieuw bij Olympic Moves is beachvolleybal! Voor zowel volleyballers als niet-volleyballers. 
Er wordt gespeeld volgens het spannende en spectaculaire 'King of the Court' principe. Deze populaire variant in het beachvolleybal zorgt voor veel spelplezier bij alle deelnemers. Binnen Olympic Moves wordt er in vier categorieën gestreden om het nationaal kampioenschap voor scholen: recreatie klas 1-3, recreatie schoolteam, competitie 1-3, competitie schoolteam.
 
Hoe werkt King of the Court? King of the Court - Home
Het gaat niet om twee teams die tegen elkaar spelen, maar vijf teams (respectievelijk vier en drie) die tegenover elkaar staan in een rotatiesysteem. Er is een Challengers- en een Kings-kant. De Challengers serveren en punten kunnen alleen aan de Kings-kant gescoord worden. Als de Kings de rally winnen, krijgt het team een punt en blijft het aan de Kings-kant staan. Als ze verliezen, moeten ze het veld uit en sluiten ze in de wachtrij aan bij de andere teams. De Challengers gaan naar de Kings-kant en strijden tegen het volgende team. Het team met de minste punten valt af wanneer de buzzer gaat. 
 
Check (vooraf aan deelname) goed het hele reglement, welke binnenkort onderaan deze pagina te vinden is.

We zoeken nog meerdere organisatoren voor het beachvolleybal! Zie je als sectie LO mogelijkheden om beachvolleybal te organiseren? Neem dan contact op met olympicmoves@kvlo.nl.

Voor het organiseren van een regionale finale heeft Olympic Moves een aantal handige tools gemaakt onderaan deze pagina. Kijk ook eens bij regionale finales voor nog meer leuke tools. Mocht je vragen hebben of over de tools neem dan contact met ons op via olympicmoves@kvlo.nl.


Downloads 

Reglement beachvolleybal 2020-2021 
Indeling regionale finales beachvolleybal 
Namenformulier beachvolleybal
Wedstrijdbriefje beachvolleybal
Finalisten The School Final NNB
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2021
Juli 2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...