Alle sporten

Floorball

Terug

Floorball is een van de opkomende sporten binnen Olympic Moves en zowel voor jongens als meisjes. Binnen Olympic Moves wordt er in drie categorieën gestreden om het nationaal kampioenschap voor scholen: klas 1-2, klas 3-4 en schoolteam, verdeeld in jongens en meisjes. Er gelden zijn verschillende spelvormen (groot en klein veld), check daarom (vooraf aan deelname) goed het reglement, welke onderaan deze pagina te vinden is.

Om meer te weten te komen over floorball kun je de volgende filmpjes (Olympic Moves regiofinale en promotie floorball) en www.floorballacademie.nl bekijken. 

Scholen kunnen met korting geschikt floorballmateriaal aanschaffen, zoals schoolsticks, ballen, maskers, keeperspakken, doeltjes, maar ook boarding. Stuur een mail naar olympicmoves@kvlo.nl voor meer info over deze kortingsactie van UniSports, sponsor van de Floorball Academie Nederland. 

In de floorball jeugdcompetities is het sinds kort verplicht/gebruikelijk om een sportbril te dragen. We adviseren dan ook sterk om ook tijdens de (regionale) finales van Olympic Moves een sportbril te dragen.   
 
Voor het organiseren van een regionale finale kan de NEFUB, de floorball en unihockey bond, benaderd worden voor de huur van materiaal(boarding/keepermateriaal/doelen). Daarnaast heeft Olympic Moves een aantal handige tools gemaakt onderaan deze pagina. Kijk ook eens bij regionale finales voor nog meer leuke tools. Mocht je vragen hebben of over de tools neem dan contact met ons op via olympicmoves@kvlo.nl.


Downloads

Reglement 2020-2021
Indeling regionale finales floorball 
Namenformulier floorball 1-2
Namenformulier floorball 3-4
Namenformulier floorball schoolteams
Wedstrijdbriefje floorball
Finalisten The School Final NNB
 
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2021
Juli 2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...