Alle sporten

Zaalvoetbal

Terug
Binnen Olympic Moves wordt er in drie categorieën, onderverdeeld in jongens en meisjes, gestreden om het nationaal kampioenschap voor scholen: klas 1-2, klas 3-4 en schoolteam. De jongens- en de meisjescategorieen zijn gescheiden bij de poule-indelingen. Check (vooraf aan deelname) goed het reglement, welke onderaan deze pagina te vinden is.

Afwijkende opzet zaalvoetbal:
In tegenstelling tot de andere sporten binnen Olympic Moves, kent het zaalvoetbal na de regionale finales een halve finale als tuusenronde om tot het gewenste aantal finalisten tijdens The School Final te komen.  De regionale finales dienen vóór eind maart gespeeld te worden! In de maand april zullen er 4 halve finales gespeeld worden waardoor er per categorie 4 finalisten naar de landelijke finale, Olympic Moves The School Final, mogen.  

Houd er dus rekening mee dat je bij het zaalvoetbal een regionale finale speelt, mogelijk een halve finale en de landelijke finale!

De regionale finales zullen (grotendeels) door scholen zelf georganiseerd worden. Slechts enkele regionale finales en halve finales kunnen worden ondergebracht bij een grote regionale finale (afhankelijk van de datum). 

Voor het organiseren van een regionale finale of halve finale heeft Olympic Moves een aantal handige tools gemaakt onderaan deze pagina. Kijk ook eens bij regionale finales voor nog meer leuke tools. Mocht je vragen hebben of over de tools neem dan contact met ons op via olympicmoves@kvlo.nl.


Downloads

Reglement 2020-2021
Indeling regionale finales zaalvoetbal jongens 
Indeling regionale finales zaalvoetbal meisjes 
Namenformulier zaalvoetbal
Wedstrijdbriefje zaalvoetbal
Gedragsprotocol zaalvoetbal
Finalisten zaalvoetbal jongens The School Final NNB
Finalisten zaalvoetbal meisjes The School Final NNB
 
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2021
Juli 2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...