Olympic Moves

Contact

Olympic Moves is te bereiken via de onderstaande gegevens.

Wij zijn telefonisch bereikbaar
06 2222 4356
E-mail Olympic Moves
olympicmoves@kvlo.nl
Veelgestelde vragen
Bekijk het algemeen reglement van Olympic Moves, hierin is al veel informatie te vinden. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je een andere prangende vraag? Mail dan naar olympicmoves@kvlo.nl. Een medewerker van Olympic Moves neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 
FAQ: Regionale finales verplaatst naar vrijdag 4 juni 2021
Waarom zijn de regionale finales verplaatst naar vrijdag 4 juni 2021?

Regionale finales in maart en april zijn niet toegestaan vanwege het corona-virus. We hopen op 4 juni 2021 zoveel mogelijk leerlingen aan het sporten te krijgen, verdeeld over het hele land. 

Zijn echt alle regionale finales verplaatst naar 4 juni?

We proberen zo veel mogelijk regionale finales naar 4 juni te verplaatsen.Wat gebeurt er met The School Final? 

The School Final gaat dit jaar niet door. Wel proberen we alsnog een of meerdere sporten te organiseren op Papendal. Wat gebeurt er met de halve finale zaalvoetbal?

Helaas kunnen de halve finales zaalvoetbal niet doorgaan dit jaar. Wat winnen de leerlingen die de regionale finale winnen? 

Winnende teams krijgen een mooi Olympic Moves shirt in het nieuwe ontwerp. 

 

Wat zijn de corona-alternatieven voor de regionale finales?
Wat als corona invloed heeft op regionale finales?
Situatie A: jullie regionale finale gaat fysiek niet door.

Jullie school kan deelnemen aan de regionale finale door teamchallenges per sport.Situatie B: Jullie regionale finale gaat fysiek door, maar jullie school mag niet fysiek deelnemen.

Jullie school kan overstappen naar de online poule en neemt deel aan de regionale finale door teamchallenges per sport.
Wat zijn corona-alternatieven voor de regionale finales?
Als door corona een regionale finale fysiek niet door kan gaan, dan doen de deelnemende scholen 1 of meerdere teamchallenges. Een teamchallenge is een fysieke sportgerelateerde opdracht voor het hele team die op de eigen school wordt uitgevoerd en moet worden vastgelegd. De ingestuurde teamchallenges worden beoordeeld en hieruit volgt een einduitslag. 
Wie kunnen er meedoen aan Olympic Moves?
Alle scholen uit het voortgezet onderwijs kunnen zich inschrijven. Olympic Moves is een schoolsportcompetitie voor leerlingen uit alle jaarlagen, VMBO t/m Gymnasium, van het voortgezet onderwijs.  Ook praktijkonderwijs en ISK-scholen zijn van harte welkom om deel te nemen!
Wat zijn de kosten voor deelname aan Olympic Moves?
Er zijn inschrijfkosten van €100,- per school (ongeacht het aantal sporten/teams) en een (opkomst)borg van €100,- verbonden aan deelname aan Olympic Moves. Daarnaast zijn de kosten voor het vervoer van en naar de regionale finale(s) en The School Final ook voor de school. Als je als school een regionale finale organiseert ben je verantwoordelijk voor de organisatiekosten, maar heb je geen reiskosten. 
Hoe kan ik met mijn school inschrijven?
Klik hier om je in te schrijven! Let op: dit formulier is alleen actief tijdens de inschrijfperiode van eind september t/m begin november.
Wanneer en waar zijn de Regionale Finales?
Na sluiting van de inschrijving deelt de afdeling schoolsport van de KVLO de poules in. De overzichten van die regionale finales, per sport, worden eind december gestuurd naar de contactpersoon die door de school is opgegeven. Bekijk ook alle informatie over de Regionale Finales.
Waar en wanneer is The School Final?
De winnaars van de regionale finales plaatsen zich voor Olympic Moves The School Final op vrijdag 4 juni 2021. Gedurende een dag samen vol sport en plezier strijden zij op en rondom Sportcentrum Papendal om het kampioenschap voor scholen. Bekijk ook alle informatie over The School Final.
Kunnen mindervalide leerlingen deelnemen aan Olympic Moves?
Olympic Moves staat open voor alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Leerlingen met een beperking mogen - indien mogelijk - uiteraard in een regulier team deelnemen. Daarnaast is er tijdens The School Final van 2019 voor het eerst aangepast sportaanbod aangeboden in de vorm van zitvolleybal en wheelchairbasketball. 
Wat moet ik doen als ik geen bevestigings-email heb ontvangen?
Check de spamfolder of raadpleeg de ICT afdeling op school of de email wordt geblokkeerd. Probeer een andere browser te gebruiken voor de inschrijving (bijv. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefoc, etc.) Kom je er niet uit? Stuur dan een email naar olympicmoves@kvlo.nl
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2021
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...