Olympic Moves

Contact

Olympic Moves is te bereiken via de onderstaande gegevens.

Wij zijn telefonisch bereikbaar
06 2222 4356
E-mail Olympic Moves
olympicmoves@kvlo.nl
Veelgestelde vragen
Bekijk het algemeen reglement van Olympic Moves, hierin is al veel informatie te vinden. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je een andere prangende vraag? Mail dan naar olympicmoves@kvlo.nl. Een medewerker van Olympic Moves neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 
Wie kunnen er meedoen aan Olympic Moves?
Alle scholen uit het voortgezet onderwijs kunnen zich inschrijven. Olympic Moves is een schoolsportcompetitie voor leerlingen uit alle jaarlagen, VMBO t/m Gymnasium, van het voortgezet onderwijs.  
Wat zijn de kosten voor deelname aan Olympic Moves?
Er zijn inschrijfkosten van €100,- per school (ongeacht het aantal sporten/teams) en een (opkomst)borg van €100,- verbonden aan deelname aan Olympic Moves. Daarnaast zijn de kosten voor het vervoer van en naar de regionale finale(s) en The School Final ook voor de school. Als je als school een regionale finale organiseert ben je verantwoordelijk voor de organisatiekosten, maar heb je geen reiskosten.
Hoe kan ik met mijn school inschrijven?
Klik hier om je in te schrijven! Let op: dit formulier is alleen actief tijdens de inschrijfperiode van 1 september t/m 3 november 2017.
Wanneer en waar zijn de Regionale Finales?
Na sluiting van de inschrijving deelt de afdeling schoolsport van de KVLO de poules in. De overzichten van die regionale finales, per sport, worden eind december gestuurd naar de contactpersoon die door de school is opgegeven. Bekijk ook alle informatie over de Regionale Finales.
Waar en wanneer is The School Final?
De winnaars van de regionale finales plaatsen zich voor Olympic Moves The School Final op Sportcentrum Papendal op vrijdag 7 juni 2019. Gedurende een dag samen vol sport, plezier en show strijden zij op en rondom Sportcentrum Papendal om het kampioenschap voor scholen. Bekijk ook alle informatie over The School Final.
Kunnen mindervalide leerlingen deelnemen aan Olympic Moves?
Olympic Moves staat open voor alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Er wordt op dit moment nagedacht over de mogelijkheden om leerlingen met een beperking deel te kunnen laten nemen aan Olympic Moves, voor zover zij niet in een regulier team kunnen deelnemen. 
Wat moet ik doen als ik geen bevestigings-email heb ontvangen?
Check de spamfolder of raadpleeg de ICT afdeling op school of de email wordt geblokkeerd. Probeer een andere browser te gebruiken voor de inschrijving (bijv. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefoc, etc.)

Kom je er niet uit, stuur dan een email naar olympicmoves@kvlo.nl
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2019
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...