Olympic Moves

Inschrijving gesloten!

De inschrijving voor Olympic Moves 2019-2020 is gesloten!  De indelingen voor de regionale finales zijn gemaakt en verstuurd naar de sportcontactpersonen. Controleer deze indelingen goed! Updates van de schema’s per sport zijn ook te vinden op de website bij alle sporten

Wil je nog een wijziging of afmelding doorgeven?
Stuur dan een mail naar de lokale organisator van de poule (gele balk in het schema), met olympicmoves@kvlo.nl in de CC. Dan is iedereen direct op de hoogte.

Wil je overstappen naar een andere poule?
Stuur dan een mail naar de lokale organisator van de gewenste poule. Is deze akkoord, meld je dan (tijdig!) af bij de oorspronkelijke poule en zet olympicmoves@kvlo.nl in de CC.

Wijzigingen of afmeldingen tijdig doorgeven!
Houd een afmeldtermijn/wijzigingstermijn van 3 weken voorafgaand aan de datum van de betreffende regionale finale in de gaten! Bij te laat afmelden volgt borginhouding!
 
Belangrijke informatie om te weten
Bekijk ook goed het algemeen reglement en bekijk hier de instructies voor deelname omtrent Olympic Moves. Onder andere over inschrijven, mogelijkheden om tijdens het schooljaar naar andere regionale finales over te stappen, afmelden voor regionale finales, etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.
 

 

De inschrijving voor Olympic Moves 2019-2020 is geopend! Inschrijven kan t/m vrijdag 8 november. Bekijk goed het algemeen reglement voorafgaand aan deelname!

Hoe werkt het?

Alleen docenten LO kunnen de school inschrijven voor Olympic Moves. Leerlingen geven zich op bij hun gymleraar! Ten eerste dienen de algemene gegevens van de school en de hoofdcontactpersoon ingevuld te worden via onderstaand formulier. Na verzending van de gegevens kan je direct verder gaan om in te schrijven voor de verschillende sporten. Er wordt ook automatisch een email gestuurd met daarin de link naar de inschrijving voor de verschillende sporten, zodat je dit gedeelte ook op een later moment kunt voltooien. Let op: de inschrijving is pas definitief wanneer de school voor één of meerdere sporten is aangemeld (doe dit uiterlijk 8 november!). Daarnaast heeft de datum van inschrijving geen invloed op indeling op voorkeurslocatie voor de regionale finales. 

Bekijk hier alvast de instructies voor deelname omtrent Olympic Moves. Onder andere over inschrijven, mogelijkheden om tijdens het schooljaar naar andere regionale finales over te stappen, afmelden voor regionale finales, etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Problemen bij de inschrijving? Bekijk de FAQ

Regionale Finales

Regionale finales worden veelal georganiseerd door scholen zelf. In het inschrijfformulier van de sporten kun je aangeven als je een regionale finale kunt en wilt organiseren. Veel scholen hebben een beperkt aantal dagen waarbij ze vrijstelling krijgen van lessen. Vanuit Olympic Moves streven we er daarom naar om zoveel mogelijk sporten op één regionale finale plaats te laten plaatsvinden. Daardoor kunnen meerdere teams op één dag sporten en kunnen dus ook meer scholieren deelnemen aan Olympic Moves. Hier kun je bekijken waar de grote regionale finales plaatsvinden en aan welke sporten je kunt meedoen. Per sport kun je bij het desbetreffende formulier je voorkeur aangeven voor een plaats en datum. Wij gaan bij de indeling van de regionale finales bekijken of we hier rekening mee kunnen houden (dit kan helaas niet altijd). 

Gegevens School

Onderwijstype

Gegevens hoofdcontactpersoon binnen de school

Aanvullende vragen

.
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2019
April 2020
4
5
6
10
11
12
13
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...