Olympic Moves

Make Your Move

Vandaag start Make Your Move!

Samen sporten, op de manier zoals jullie van ons gewend zijn, kan helaas nog even niet. Maar dat houdt ons niet tegen om ervoor te zorgen dat alle scholieren alsnog gemotiveerd blijven om te bewegen met Olympic Moves! Doe mee met Make Your Move, een gaaf (online) programma met sportieve challenges, zodat jij jouw school en jouw klassen kan laten bewegen door onder andere TikTok dansjes, hooghouden en creatieve hardlooproutes. Olympic Moves daagt jou en jouw school uit om jullie moves te laten zien!


Hoe doe ik mee?

Make Your Move bestaat uit tien (online) challenges in het thema van de 18 sporten van Olympic Moves. Leerlingen kunnen individueel, samen of als groep deelnemen aan het programma in bijvoorbeeld de gymles of zelfs thuis. De challenges zijn laagdrempelig en volledig ingericht op de creativiteit en skills van de leerlingen. 
 • Bekijk hier alle challenges van Make Your Move. Jouw school kan aan één of meerdere challenges meedoen.
 • Klik hier om te zien hoe je de video’s van jouw school en leerlingen kunt inzenden. Je kunt t/m vrijdag 28 mei de challenges insturen.

Make Your Move toolkit

We hebben een digitale toolkit gemaakt en zouden het tof vinden als Make Your Move op jouw school wordt gepromoot, zodat we samen zoveel mogelijk leerlingen kunnen activeren om mee te doen! In de digitale toolkit vind je:
 • Posters om op te hangen in de school
 • Gave visuals voor op de schermen
 • De kick off video die je op de social media kanalen kunt plaatsen
Ook wij proberen zoveel mogelijk leerlingen te bereiken door de kick-off video grootschalig te delen, social media in te zetten en challenges actief online te delen. Je kan de komende tijd alle berichten vinden op Facebook, Tiktok en Instagram onder de hashtag #makeyourmove! Uiteraard zouden we het leuk vinden als jouw school deze berichten ook kan delen.
 

Prijzen

Wanneer je de video’s van de challenges instuurt kan jouw school gave prijzen winnen. Welke scholen er met de prijzen vandoor gaan maken we in de week van 7 juni bekend.
 • Wildcard Olympic Moves The School Final 2022
 • SportdagXL in Olympic Moves stijl
 • Gymles van een bekende atleet
 • TeamNL (sport)materialen
 • Olympic Moves truien 
 • En meer…
Succes met de challenges en Make Your Move!


Nog vragen?

Vragen over Make Your Move, de challenges of deelname? Stuur dan een mail via olympicmoves@kvlo.nl.

Lees hier de actievoorwaarden die van toepassing zijn op Make Your Move. 


Partners

Olympic Moves wordt georganiseerd door de KVLO en NOC*NSF. Gezonde Generatie is als partner aan Olympic Moves verbonden. Klik hier voor meer informatie. 
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video Make Your Move
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...