Skip Navigation Linksartikel

Inhoudseditor

Meld je aan voor de Try Outs!

Olympic Moves  |  25 april 2022


Tijdens Olympic Moves The School Final worden verschillende Try Out Sports op en direct naast het evenemententerrein van Papendal georganiseerd. Met dit programma enthousiasmeren we hen voor een (nieuwe) sport én betrekken we leerlingen die minder met sport hebben actief bij Olympic Moves. Zo kan iedereen het plezier van samen sporten beleven! 

Wat zijn de Try Outs?

Olympic Moves Try Outs is de ultieme kans voor leerlingen om gave nieuwe sporten te beoefenen die wellicht wat minder bekend zijn in Nederland. In rondes van 30-40 minuten maken leerlingen volgens een doordraaischema kennis met verschillende sporten, zoals You.Fo, triathlon (duathlon), speedhandbal, baseball5, Airtrack en Shuffle Sports. Er mogen maximaal 6 leerlingen (uitzonderingen in overleg) per school meedoen en 1 begeleidend docent LO. Wees snel met aanmelden, want VOL=VOL!

Wil je een team aanmelden? Neem je aanmeldingen voor de try outs mee in het finalisten formulier! Heb je vragen over het try outs programma? Stuur dan een mail naar olympicmoves@kvlo.nl.