Skip Navigation Linksartikel

Inhoudseditor

Regel jouw vervoer naar The School Final 2022!

Olympic Moves  |  7 april 2022

​Ruim 27.000 leerlingen van 340 verschillende scholen zijn met elkaar de strijd aangegaan voor een felbegeerde plek in Olympic Moves The School Final. Op vrijdag 10 juni 2022 gaan de overgebleven 6000 finalisten de uitdaging aan in 18 verschillende sporten tijdens de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Een dag vol sport en plezier!


REIZEN NAAR THE SCHOOL FINAL

Heeft jouw school zich geplaatst voor The School Final? Dan is het belangrijk dat je onderstaande informatie goed doorleest en bijgevoegd formulier zo snel mogelijk en uiterlijk 2 weken na plaatsing invult. Voor de logistiek en veiligheid van de leerlingen en begeleiders is het namelijk noodzakelijk om vroegtijdig inzicht te hebben in hoe het vervoer van en naar The School Final geregeld wordt. Lees alle vervoersopties hieronder goed door vóórdat u het formulier gaat invullen!


AANMELDEN VOOR THE SCHOOL FINAL 2022

Via onderstaande formulier kan je alle informatie doorgeven die wij nodig hebben om jouw school succesvol aan te melden voor The School Final 2022. Hierin kan je onder andere aangeven van welke vervoersoptie jullie gebruik willen maken. 

OMform22-1.png


20220425 Olympic Moves vervoersopties-05.png