Nieuws

Geplaatst voor The School Final 2019?

Terug
18 april - Gefeliciteerd, als je met één of meerdere teams geplaatst bent voor Olympic Moves The School Final 2019!

Uit de regionale finales hebben ruim 6000 scholieren zich gekwalificeerd voor de landelijke finale, Olympic Moves The School Final, die op vrijdag 7 juni op Papendal (het grootste trainingcentrum voor topsporters van Nederland) in Arnhem en omliggende gemeenten wordt gehouden. De strijd om het kampioenschap vindt plaats op ruim 20 verschillende locaties. Daarnaast kunnen jullie deze dag genieten van een geweldige opening- en sluitingsshow met bekende sporters en artiesten.

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en daarom de komende periode je mailbox goed in de gaten te houden voor alle nodige informatie. 
  1. Wanneer alle teams van de school zijn uitgespeeld en één of teams zich gekwalificeerd hebben voor The School Final, dient het vervoersformulier op de website worden ingevuld. 
  2. Na de laatste regionale finales op 18 april worden de finalistenbestanden per sport via de mail gedeeld met de contactpersonen per sport. Belangrijk om deze goed te controleren en onjuistheden door te geven! 
  3. Stuur een teamfoto in voor de schoolvideo, die wordt getoond op het grote scherm op vrijdag 7 juni om de scholen /teams voor te stellen, naar communicatie@olympicmoves.nl voor 24 mei.
  4. De T-shirts voor de leerlingen en docenten worden verstuurd in de week van 27 mei. 
  5. Attenteer ouders van de deelnemende leerlingen er op dat er tijdens Olympic Moves The School Final foto's en videobeelden worden genomen en welke ingezet kunnen worden voor promotionele doeleinden.
  6. Dit jaar is er zitvolleybal en rolstoelbasketbal toegevoegd aan het programma voor leerlingen met een lichamelijke beperking die samen met een aantal (valide) medeleerlingen een team vormen. Zo kunnen zij samen het plezier van samen sporten ervaren. Voor meer informatie en opgeven klik hier
Het programma, meer informatie over het vervoer en de locaties is te vinden op de The School Final pagina op deze website. 

Succes en plezier met de voorbereiding en wij kijken er naar uit alle finalisten te mogen ontvangen op vrijdag 7 juni. 
 
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2018
Juni 2019
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...