Nieuws

Inschrijftermijn met een week verlengd!

Terug
06 november - Vanaf september kunnen docenten LO van alle middelbare scholen zich inschrijven voor deelname aan Olympic Moves. Ook dit hebben alweer ruim 350 scholen zich aangemeld voor de grootste schoolsportcompetitie van Nederland.

De inschrijftermijn is met een week verlengd. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 10 november! Daarna sluit de inschrijving definitief. Houd er rekening mee dat de aanmeldingen die na de inschrijftermijn nog binnen komen, niet gegarandeerd zijn van een plek in de regionale finales! 

Ivy van Hagen, die vanuit de KVLO verantwoordelijk is voor de organisatie van de competitie: “In voorgaande jaren meldden veel scholen zich vaak kort voor de deadline aan voor deelname aan Olympic Moves, want dan hebben de docenten LO vaak goed zicht op de animo voor de verschillende sporten. Dit jaar zagen we dat de aanmeldingen al vanaf eind augustus flink binnen begonnen te stromen. Daarnaast is het mooi om te zien dat er ook dit jaar weer nieuwe scholen zich hebben aangemeld, waardoor de competitie blijft groeien!"
Van Hagen over de inschrijvingen: “In de contacten met docenten LO ervaar ik veel enthousiasme voor Olympic Moves. Ik ontvang nog veel vragen over de competitie, waarvan de antwoorden meestal in de reglementen op de website te vinden zijn.” Mocht je als docent LO suggesties hebben voor verbetering van de site, dan horen we dat graag via communicatie@olympicmoves.nl.

Via het inschrijfformulier kunnen de teams door docenten LO voor Olympic Moves worden aangemeld.
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2017
September 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...