Nieuws

Inschrijving geopend!

Terug
28 september - De inschrijving voor Olympic Moves 2020-2021 is geopend! Inschrijven kan tot en met 6 november. Bekijk goed het algemeen reglement voorafgaand aan deelname!

Bij de organisatie van Olympic Moves houden we ook dit schooljaar nadrukkelijk rekening met de maatregelen die er gelden rondom corona. We volgen altijd de richtlijnen en protocollen die door het RIVM en de onderwijsorganisaties, zoals de VO-raad en de KVLO, zijn opgesteld. We hopen natuurlijk allemaal dat we met elkaar kunnen samen komen voor Olympic Moves The School Final 2021. Tot die tijd houden we jullie nauw aangesloten als er aanpassingen in het programma nodig zijn.

Nieuwe sporten
We introduceren dit jaar 2 nieuwe sporten; dodgeball (trefbal) en beachvolleybal. Bij voetbal is een nieuwe categorie-indeling doorgevoerd, namelijk klas 1-2, klas 3-4 en schoolteam.  

Regionale Finales 
Regionale finales worden veelal georganiseerd door scholen zelf. In het inschrijfformulier van de sporten kun je aangeven als je een regionale finale kunt en wilt organiseren. Veel scholen hebben een beperkt aantal dagen waarbij ze vrijstelling krijgen van lessen. Vanuit Olympic Moves streven we er daarom naar om zoveel mogelijk sporten op één regionale finale plaats te laten plaatsvinden. Daardoor kunnen meerdere teams op één dag sporten en kunnen dus ook meer scholieren deelnemen aan Olympic Moves. Bekijk hier waar de grote regionale finales plaatsvinden en aan welke sporten je kunt meedoen. Per sport kun je bij het desbetreffende formulier je voorkeur aangeven voor een plaats en datum. Wij bekijken bij de indeling van de regionale finales of we hier rekening mee kunnen houden, maar dit kan helaas niet altijd. 

Belangrijke data
Zet alvast de onderstaande data in de schoolagenda!
  • 6 november 2020: inschrijving gesloten
  • 5 december 202): indelingen regionale finales bekend (versie 1)
  • 20 december 2020: indelingen regionale finales bekend (versie 2)
  • 23 april 2021: uiterste datum regionale finales
  • 4 juni 2021: Olympic Moves The School Final 
Hoe werkt het? 
Alleen docenten LO kunnen de school inschrijven voor Olympic Moves. Leerlingen geven zich op bij hun gymleraar! Elke school kiest één docent LO als Chef de Mission (hoofdcontactpersoon). Na het invullen van het inschrijfformulier hieronder, ontvangt de hoofdcontactpersoon automatisch een bevestigingsemail met een link naar de sportformulieren. De link geeft toegang tot inschrijving voor de verschillende sporten. De link kan je herhaaldelijk gebruiken om je aan te melden voor een (nieuwe) sport, uiterlijk tot de sluitingdatum van de inschrijving. Bewaar de bevestigingsmail van de hoofdinschrijving dus goed. 
Bij de sportformulieren wordt o.a. gevraagd om de gegevens in te vullen van de contactpersoon voor de desbetreffende sport. Daarnaast kan er ook een voorkeurslocatie voor een regionale finale worden ingevuld. De datum van inschrijving heeft geen invloed op indeling op voorkeurslocatie voor de regionale finales. De sportcontactpersoon ontvangt automatisch een bevestiging van de deze inschrijving. Via deze bevestigingse-mail kun je tot 6 november eventueel nog wijzigingen doorgeven.  

Bekijk hier alvast de instructies voor deelname omtrent Olympic Moves. Onder andere over inschrijven, mogelijkheden om tijdens het schooljaar naar andere regionale finales over te stappen, afmelden voor regionale finales, etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen. 
 
Klik hier om naar de het inschrijfformulier te gaan. 
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2019
Oktober 2020
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...