Nieuws

Terug
21 september - Een nieuw jaar, een nieuwe editie!
 
In de 18 jaar dat Olympic Moves wordt georganiseerd was afgelopen jaar wel een heel bijzondere editie. Een editie die we vroegtijdig moesten afbreken vanwege de coronacrisis. Het waren roerige tijden voor iedereen, maar in het bijzonder ook voor het onderwijs. We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert en een goede start heeft gemaakt. 

Nieuwe Olympic Moves sporten!
Dit schooljaar twee nieuwe sporten in het sportaanbod. Om Olympic Moves aankomend schooljaar nog toegankelijker te maken voor alle leerlingen in het voorgezet onderwijs, en in het bijzonder het VMBO, introduceren; dodgeball en beachvolleybal. Ook wordt er een belangrijke categoriewijziging bij het voetbal doorgevoerd, wat het naar verwachting ook aantrekkelijker maakt voor VMBO-leerlingen om deel te nemen. Alle nieuwe reglementen van de sporten worden op de website geplaatst. We geven per sport aan welke aanscherpingen er zijn gemaakt.
 
Vernieuwingen
Zoals ieder schooljaar hebben we ook afgelopen jaar, samen met docenten LO, Olympic Moves uitgebreid geëvalueerd en gekeken waar we eventueel vernieuwingen kunnen aanbrengen in het programma, zoals de introductie van nieuwe sporten. Via een klankbordgroep, peilingen en een webinar hebben we waardevolle informatie verkregen om Olympic Moves verder (door) te ontwikkelen, om zo ook de komende jaren aansluiting te houden op de leefwereld van de leerlingen. Uiteraard houden we via de website en nieuwsbrieven iedereen op de hoogte van de vernieuwingen die op de korte en lange termijn zullen worden doorgevoerd.
 
Corona maatregelen
Bij de organisatie van Olympic Moves houden we ook dit schooljaar nadrukkelijk rekening met de maatregelen die er gelden rondom corona. We volgen altijd de richtlijnen en protocollen die door het RIVM en de onderwijsorganisaties, zoals de VO-raad en de KVLO, zijn opgesteld. We hopen natuurlijk allemaal dat we op vrijdag 4 juni 2021 met elkaar kunnen samen komen voor Olympic Moves The School Final 2021. Tot die tijd houden we jullie nauw aangesloten als er aanpassingen in het programma nodig zijn.
 
In deze tijden blijkt hoe belangrijk (school)sport is voor onze mentale, sociale en fysieke gezondheid. Wij hopen dan ook iedereen weer te verwelkomen bij Olympic Moves!
Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2019
Oktober 2020
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...