Olympic Moves

Reglement

Algemeen

 1. Definities:
  1. Toernooi: regionale finale en The School Final van Olympic Moves;
  2. (de organisatie van) Olympic Moves: partijen die een regionale finale organiseren, de afdeling schoolsport van de KVLO en SportVibes;
  3. Deelnemer: de scholen en leerlingen die deelnemen aan de regionale finale en The School Final van Olympic Moves;
 2. Om middelbare scholieren samen (meer) te laten sporten, zijn NOC*NSF, de Koninklijke Vereniging voor lichamelijke Opvoeding (KVLO), Coca Cola en Zilveren Kruis, in 2003 ‘Olympic Moves gestart. Olympic Moves is uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland.
   
 3. Olympic Moves is een schoolsportcompetitie en bestaat uit 3 fases: selecties op school, regionale finales en de landelijke finale, Olympic Moves The School Final, in en om het Olympisch Stadion van Amsterdam.
   
 4. Iedere middelbare school, leerweg VMBO t/m Gymnasium, kan zich aanmelden voor Olympic Moves.
   
 5. De inschrijftermijn voor Olympic Moves is van 1 september t/m 6 november. Voor aanmelding en wijzigingen ná de inschrijftermijn, neem je contact op via olympicmoves@kvlo.nl.
   
 6. Er wordt een email verzonden ter bevestiging van de inschrijving.
   
 7. Door middel van inschrijving (of deelname) verklaart de deelnemende school zich akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het toernooi.
   
 8. De algemene correspondentie over Olympic Moves verloopt via nieuwsbrieven en e-mails die worden verzonden naar de docent die de school heeft ingeschreven voor Olympic Moves.
   
 9. Alle foto’s en video’s die op het toernooi worden gemaakt, kunnen door Olympic Moves voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Bij een portretfoto zullen wij de betreffende persoon, voor zover mogelijk, van tevoren op de hoogte stellen.

Bekijk hier het volledige reglement. 

 

Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video The School Final 2017
September 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...