Olympic Moves

Regionale Finales

Sinds het schooljaar 2012/2013 is Olympic Moves samen met verschillende scholen en gemeenten gestart met het organiseren van grote regionale finales. Regionale finales in meerdere sporten op één dag, in één stad en op locaties die dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt ervoor dat er veel minder lesuitval is en de beleving, door het grote aantal deelnemers, wordt vergroot. Derde- en vierdejaars hbo-studenten zijn in deze regionale finales verantwoordelijk, onder begeleiding van Olympic Moves, voor het verder verbeteren van de kwaliteit en vergroting van de beleving. Voor een impressie van de grote regionale finales van afgelopen jaar bekijk gauw de video aan de rechterzijde. Alle fotoalbums van de verschillende regionale finales zijn de te vinden op de Olympic Moves Facebook pagina.
 
Ook aankomend jaar worden er de volgende grote regionale finales georganiseerd; AlkmaarAlmereApeldoorn, AssenDordrechtEindhovenHaarlemHoogeveenNijmegen, Venlo,en Zevenaar. Mocht jouw school ook interesse hebben om een grote regionale finale te organiseren, neem dan contact op met olympicmoves@kvlo.nl
 
Naast de grote regionale finales organiseert een aantal scholen op basis van de poule-indeling, gemaakt door de afdeling schoolsport van de KVLO, zelf ook regionale finales. In de kalender staan de regionale finales opgenomen, waarvan de data inmiddels bekend is!


Praktische informatie

Heb je vragen over de regionale finales? Klik hier voor meer praktische informatie, zoals aan- of afmeldingen, wijzigingen in teams, overstappen naar een andere regionale finale etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.
 

Handige downloads

Voor het organiseren van een regionale finale heeft Olympic Moves een aantal handige tools gemaakt. Mocht je vragen hebben of over deze tools neem dan contact met ons op via communicatie@olympicmoves.nl.

Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video Regionale Finales 2017
September 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...