Olympic Moves

Regionale Finales

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie die vóór en dóór scholen wordt georganiseerd. Om de ruim 125 regionale finales in 16 sporten te kunnen laten plaatsvinden is de inzet én organisatiekracht van de deelnemende scholen van onmiskenbare waarde. Deelnemende scholen organiseren een regionale finale (op basis va de poule-indeling gemaakt door de afdeling schoolsport van de KVLO) bestaande uit één sport, maar dat mogen er ook meerdere zijn. Binnen de poule waarin je wordt ingedeeld moeten de scholen onderling overeenkomen wie de organisatie op zich neemt. Soms is dit vooraf al duidelijk, soms nog niet. Samen maken we er ieder jaar weer een mooie competitie van. 

In 2012 is Olympic Moves, samen met verschillende scholen en gemeenten, gestart met het organiseren van grote regionale finales. Regionale finales in meerdere sporten op één dag, in één stad en op locaties die dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt ervoor dat er veel minder lesuitval is en de beleving, door het grote aantal deelnemers, wordt vergroot.  Voor een impressie van de grote regionale finales van afgelopen jaar bekijk de video aan de rechterzijde. Aankomend jaar zijn er de volgende grote regionale finales: AlmereApeldoorn, AssenDordrechtEindhovenHoogeveenNijmegen, Venlo en Veenendaal. Maar, ook in Den Haag en Zeeland zal het mogelijk zijn om op één dag aan meerdere sporten deel te nemen. Mocht jouw school ook interesse hebben om een grote regionale finale te organiseren, neem dan contact op met olympicmoves@kvlo.nl

In de kalender staan alle regionale finales opgenomen, waarvan de data inmiddels bekend zijn!


Praktische informatie

Heb je vragen over de regionale finales? Klik hier voor meer praktische informatie, zoals aan- of afmeldingen, wijzigingen in teams, overstappen naar een andere regionale finale etc. Door deze richtlijnen aan te houden proberen we de schoolsportcompetitie voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen.
 

Handige downloads

Voor het organiseren van een regionale finale heeft Olympic Moves een aantal handige tools gemaakt. Mocht je vragen hebben of over deze tools neem dan contact met ons op via communicatie@olympicmoves.nl.

Gebruik de
promotiematerialen
Downloads
Video Regionale Finales 2019
September 2020
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...